Petar Čuljak još dvije godine na klupi Kutjeva

Nogometni klub Kutjevo danas je objavio da je je potpisao novi dvogodišnji ugovor s Petrom Čuljkom, trenerom koji je u protekloj sezoni ispisao klupsku povijest.

Zeleni iz Kutjeva će tako na proslavi 100 klupskog rođendana za trenerskim kormilom imati trenera koji je potpisao prvi trofej u Kupu koji je prije nekoliko tjedana osvojen u Pleternici pobjedom nad BSK-om iz Buka. Hoće li biti i jedini ostaje za vidjeti u novim izdanjima ovog županijskog natjecanja koje je Kutjevu donijelo izlazak iz županijskih okvira kada je o Kupu riječ pa tako ovog ljeta čekaju protivnika u pretkolu nacionalnog Kupa. I u prvenstvu je Čuljak odradio sjajan posao, momčad je preuzeo u zoni ispadanja, završio na četvrtoj poziciji na kraju sjajne sezone.

Naravno da su ti rezultati kao i oni iz njegovog prvog mandata na klupi Kutjeva bili i više nego dovoljni da vodstvo kluba odluči ponuditi novi ugovor sada već dokazanom stručnjaku, a sve skupa je popraćeno i objavom na klupskoj stranici koju prenosimo u cijelosti:

Trener Petar Čuljak i predsjednik kluba Ile Matijević jutros su u prostorijama kluba potpisali dvogodišnji ugovor s našim klubom. Kada je Petar preuzeo ekipu, nalazili smo se na predzadnjem, 15. mjestu. Međutim, trener Petar Čuljak je svojom stručnošću, vizijom i napadačkim stilom nogometa uspio pokrenuti momčad i donijeti nam kontinuirani napredak.
Iz utakmice u utakmicu, naša ekipa je pokazivala znakove rasta i poboljšanja. Njegova taktika, motivacija i vodstvo inspirirali su igrače da daju sve od sebe na terenu. Kao rezultat toga, postigli smo izvrsno četvrto mjesto u prvenstvu, što je bila senzacija za naš klub. Gledajući tablicu od tog 11. kola, prva smo ekipa prvenstva.
Ali to nije bio jedini uspjeh koji smo postigli pod vodstvom trenera Petra Čuljka. Osvojili smo i značajan županijski kup, što je ušlo u povijest našeg kluba budući da je klub nakon 98 godina postojanja po prvi puta stavio pehar osvajača u naše vitrine.
S ponosom najavljujemo da će trener Petar Čuljak ostati na čelu našeg kluba još minimalno dvije godine. Ova sezona nije bila slučajna. Vjerujemo da će naš klub nastaviti rasti iz godine u godinu, ostvarivati iste ovakve, ako ne i bolje rezultate. S trenerom Čuljkom na čelu, imamo povjerenje u njegovu stručnost i sposobnost da izvuče maksimum iz naših igrača.