Tko smo i što smo?

Sportalo.hr je portal posvećen prije svega amaterskom sportu na području četiriju slavonskih županija. Osim amaterskog, naravno, pratimo i profesionalni, ali i rekreativni sport.

Portal je nakon kraćih priprema s radom krenuo 17. prosinca 2015. godine kao projekt dvojice entuzijasta, a kroz nekoliko godina predanog rada izrasli smo u najvažnije online mjesto za sportske zaljubljenike u Slavoniji i Baranji.

VIZIJA

Promocija sporta, kroz pisanje i davanje pažnje onim malim, ali velikim klubovima koje na svojim leđima nose mali, obični ljudi koji se odriču puno toga da bi njihovi klubovi funkcinirali, želimo potaknuti djecu i mlade da se uključe u rad klubova, održe ih na životu i sami sebi pruže radost bavljenja sportom.

MISIJA

Objektivno, stručno i nepristrano izvješćivanje temelj je našeg rada. Amaterski sport mora biti i zabava, pa ćemo se truditi i dobro vas nasmijati i razveseliti pričama i dogodovštinama sportskih junaka slavonske ravnice.

CILJ

Cilj je promovirati sport u njegovoj srži, a što se našeg dijela posla tiče cilj je vrlo jednostavan – postati najbolji lokalni portal u državi!

U slučaju da netko bez pisane suglasnosti reproducira, distribuira i preuzima autorski tekst Sportalo.hr portala i da ga koristiti u bilo koje svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala Sportalo.hr, Sportalo.hr portal potraživat će dvije tisuće kuna za naknadu štete prvenstveno mirnim putem, a ako se u tome ne uspije onda putem nadležnog suda.