1/8 finala: Igor Toth vs Mirko Filipović

Kakav dvoboj u 1/8 finala! Preko dvije dosadašnje prepreke obojica su prešli vrlo suvereno, Igor Toth je uzimao 65 i 74 posto protiv Karla Srdarevića i Tomislava Kovačevića, dok je Cro Cop protiv požeških trenera Damira Bognara i Kreše Poletija uzeo 67 odnosno 60%.

Oglas

Po završetku izbora legende birat ćemo najljepši klupski grb Slavonije i Baranje, pa svi koji planiraju prijaviti svoj klub neka se slobodno obrate na Facebook stranicu S-design za “osvježavanje” i uređivanje grba!

Oglas
IGOR TOTH

Igor Toth za sobom je ostavio veliku nogometnu karijeru, igrao je prvoligaški nogomet, a među drugoligašima je zaista odskakao pa se okitio i titulom najboljeg strijelca u 2. HNL. Popis klubova je impresivan, Osijek, Cibalia, Inker, Varteks, Slaven Belupo, Metalac, Đakovo… i sve govori o njegovom igračkom umijeću. Kao trener radi fenomenalan posao u Čepinu. Zanimljivo da je tamo stigao potpuno slučajno! Predsjednik Čepina bio dao je rok direktoru da taj dan do 13h mora imati trenera, direkorov izbor bio je Mađarić, no ovaj je u tom trenutku bio u bolnici i nije se javljao na telefon, kako se primicalo 13h krenulo je “zivkanje”, Toth se prvi javio i već je isti dan bio na treningu sa svojom novom momčadi, a s obzirom na to kao čudo se čini činjenica da se tu “zabetonirao” i nakon 5 godina je u sedlu. Osim što postiže sjajne rezultate, Igor je poslovođa koji “štanca” igrače, proteklih godina iz Čepina je izašlo strašno puno sjajnih, prvoligaških igrača. A i oni imaju štošta reći o svom treneru, pa mnogi pamte njegove izjave, tipa “A joj teta Anice”, “”ne budi glup igrač, dodaj i napdni”, “rezultat nije važan, najvažniji je”, “ne budite debili, cijeli život učimo na svojim greškama, bolje je na tuđim”. Legenda!

Oglas
MIRKO FILIPOVIĆ

Ikona sam po sebi, nekakvo predstavljanje je možda i suvišno. Najbolji hrvatski borac svih vremena, jedna od najvećih legendi borilačkog sporta. Iz Privlake je stigao na vrh svijeta, osvojio je pojase u Prideu, u K-1 i IGF-u. Borio se u nekim od najboljih borbi svih vremena, a ona koja je i dalje svim ljubiteljima slobodne borbe broj jedan je njegov meč protiv strašnog Fedora. Mirko je osim kao ponajbolji borac svih vremena poznat i kao strašno zanimljiv lik, pa je praćenje njegovih objava na društvenim mrežama i nakon završetka karijere vrlo popularna zabava za ljubitelje slobodne borbe.