Uspješno organizirana tradicionalna regata “Slavonski Brod 2022.”

Slavonski Brod je ugostio čak 200 kajakaša iz 5 različitih država. Naime uspješno je organizirana domaća regata, koju klub organizira povodom dana grada Slavonskog Broda, a koja je imala i međunarodni karakter.

U ekipnom plasmanu su polučeni sljedeći rezultati:

 1. Marsonia
 2. Belišće
 3. Rab
 4. Oriolik
 5. Aljmaš
 6. Hrvatska Kostajnica
 7. Begej Zrenjanin (SRB)
 8. Matija Ljubek Zagreb
 9. Zaveslaj Brčko (BiH)
 10. Sava – Bosanska Gradiška (BiH)
 11. Maglaj (BiH)
 12. Adria Ankaran (SLO)
 13. Jarun Zagreb
 14. KCC Hesper Luxemburg (LUX)
Oglas

Pojedinačno su domaći sportaši osvojili 34 medalje od čega je čak 18 bilo zlatnog sjaja, 11 je bilo srebrnih te 5 brončanih.

Najveći dio posla odradio je vrijedni organizacijski odbor u sastavu: Marko Lipovac, Nataly Pavlešin, Mihael Veočić, Antonio Martić, Leona Pavlešin, Andrea Heđeš, Boris Hrečkovski i Miroslav Mičević.
Oglas

Pohvale idu i sucima – i to glavnom sucu natjecanja g. Stjepanu Pišoniću te starterima Nikoli Lanusoviću i Sandru Čondriću.

Oglas

Regata je organizirana pod pokroviteljstvom grada, županije, turističkih zajednica grada i županije te sportskih zajednica grada i županije. Svoj veliki doprinos su dali Javna vatrogasna postrojba Slavonskog Broda i Klub podvodnih aktivnosti Marsonia te liječnički tim.

Najuspješnija u redovima domaćeg kluba je bila juniorka Karla Buhač sa čak četiri zlatne medalje što joj do sada nikada nije pošlo za rukom.

Drago nam je da je nastup zabilježila i najuspješnija klupska sportašica, Vanesa Tot koja je očekivano osvojila zlatnu medalju pred svojom publikom.

Ovaj sportski događaj pratilo je oko 500 Brođana koji su popunili nasip i šetalište uz Savu. Čestitamo svima te sa nestrpljenjem čekamo sljedeća natjecanja.