U Donjoj Motičini krenuli s radom i pripremama za nadolazeću sezonu

Ambiciozno su krenuli s radom i nogometaši Donje Motičine o čemu najbolje svjedoči prozivka i prvi trening kojemu su bili nazočni gotovo svi igrači i gotovo kompletna upravna garnitura, a na prvom okupljanju pojavio se i čelni čovjek općine Donja Motičina.

Oglas

Seniorska ekipa je krenula u nove izazove i nizanje kilometara te odrađivanje mukotrpnih i zamornih treninga kako bi baterije bile što punije i spremnije za nove natjecateljske izazove, a dvadesetak igrača koji su spremni na rad, žrtvu i odricanje u provedbu plana i programa poveo je prvi klupski strateg i trener Davor Benotić.

Oglas

Pozdravni govor s puno dobrih želja i uspjeha u novoj rundi službenih natjecanja uputili su predsjednik kluba Matko Stuparić kao i općinski načelnik Željko Kovačević koji je velili oslonac u radu kluba i veliki ljubitelj sporta i svoje Motičine.

Oglas

Simpatizeri i navijači kluba imat će sigurno puno toga za vidjeti u novoj sezoni i sigurno se nadaju dobrim izdanjima i prikupljanjem bodova svojih ljubimaca na prekrasnom travnjaku igrališta u Donjoj Motičini, definitivno jednom od boljih u bližoj okolici.