Sloga u proljeće bez promjena u igračkom kadru

Vrlo uspješna završnica jesenskog dijela sezone donijela je nogometašima Sloge puno mira tokom zimske stanke i u upravo započetom pripremnom periodu. Zaustavili su se Pavišićevi momci na 22 boda što im je bilo dovoljno za 9. mjesto na ljestvici i sigurno odstojanje u odnosu na najugroženije Slavonac i Našk.

Oglas

– Nemamo niti dolazaka niti odlazaka, idemo u proljeće s istim kadrom, pripremama smo priključili tri kadeta za koje se nadam da ćemo im moći pokloniti minutažu, preduvjet za to je skupljanje bodova u prvim kolima čime bi na vrijeme osigurali ostanak. Želja nam je dodatno afirmirati naše mlade igrače, posebice Trčića kojem planiram dati ozbiljniju minutažu i odraditi mirno proljeće, pokušat se ako bude moguće podići za mjesto ili dva, ali svakako se ne spuštati ispod 12 mjesta. Dogovorili smo pet pripremnih utakmica, Slavija iz Pleternice dva puta, Oriolik kao generalka te Slaven Ljupina i Hajduk iz Pakraca kroz koje ćemo vjerujem izbrusiti formu i krenuti u polusezonu kvalitetnije nego jesenas – poručio je Miroslav Pavišić, trener Sloge.

Oglas

Novogradiščani će proljetni dio 3. HNL otvoriti gostovanjem kod jesenskog prvaka Vukovara, dok u prvom domaćem ogledu dočekuju Dardu.

Oglas