Šlajfo poveo plemiće u pripremni period i u lov za Cerićanima

Pomalo startaju svi nogometni klubovi, najčešće se po datumu i broju igrača na prozivci vidi ozbiljnost, želja i ambicija pa je tako svoju jasnu poruku poslala i ekipa Frankopana Rokovci-Andrijaševci koja je na vrijeme krenula s velikim brojem nazočnih čime sigurno najavljuje pohod prema vrhu i sustizanju u jesen jako dobre Mladosti iz Cerića.

Popularni Šlajfo je na prvom okupljanju imao čak 20 igrača uz 5 opravdano odsutnih čime može itekako biti zadovoljan jer u rukama ima dobar materijal i vrijedne momke koji su spremni na znoj, muku i odricanje u ovim hladnim zimskim danima kako bi što spremniji dočekali nastavak natjecanja. Ukoliko se trend dolazaka na treninge nastavi kroz čitav pripremni period, a tome dodamo mladog trenera punog entuzijazma Lukićevim trupama neće biti lako očuvati startnu jedinicu. Uz to ne treba zaboraviti niti Radoševu Nosteriju što nas doista raduje jer će proljeće biti itekako zanimljivo.

Upoznao sam ekipu s onime što ih čeka kroz pripremni period na prvom okupljanju. Dogovoreno je i pet pripremnih utakmica, a s obzirom na odaziv siguran sam da ćemo spremni dočekati prvenstvo . Nadam se da će nas ozljede i bolesti zaobići i da će naši navijači na proljeće gledati bolji Frankopan – za Sportalo je izjavio mladi trener Frankopana Tomislav Pavličić.
Prijateljske utakmice Frankopana :
– Cibalia (juniori)
– Dilj
– Tomislav Cerna
– Mitnica
– Slavonija Soljani (generalka)