Seminari trenera NS Osijek održat će se u sve 4 županije

Početkom nove natjecateljske sezone nogometni treneri dužni su poraditi i na osvježavanju svojih licenci pa je tako područni instruktor HNS-a Marin Smoje pripremio četiri okupljanja u četiri županije koje pokriva osječki savez vodeći računa o vremenu, troškovima i usklađivanju svojih natjecateljskih obaveza u klubovima. Prvo okupljanje održat će se u Osijeku, a zakazano je za 31.08.2021. na stadionu „Gradski Vrt“ u Osijeku s početkom u 18:00 h. Predavač će biti Nenad Bjelica.

Oglas

Svi treneri bi trebali doći oko 17:00 h kako bi ih na vrijeme upisali u tablicu i proveli sve predradnje vezane za epidemiološku situaciju (mjerenje tjelesne temperature, pregled COVID potvrde ili negativnog testa na virus COVID-19 ne starijeg od 48 sati). Podsjećamo da je prisustvovanje na seminaru obvezno poradi procesa dobivanja licence (dozvole za rad) svih trenera u natjecateljskoj sezoni 2021/22.

Oglas

Naredno okupljanje je predviđeno za početak rujna, točnije 3.9.2021., a održat će se na području Vukovarsko-srijemske županije. Domaćin će biti stadion Cibalije, satnica također u 18 sati, a predavači Goran Meštrović i Mladen Bartolović. Nakon toga 10.rujna će Velika ugostiti trenere na stadionu Papuka u sitoj stanici s predavačem Damirom Bognarom. Završni čin je 16.rujna u Slavonskom Brodu na stadionu Amatera gdje će isto tako od 18 sati svoje bogato trenersko znanje i iskustvo mlađim naraštajima prenijeti Ilija Lončarević i Miroslav Buljan.

Oglas

Foto nkosijek