Robert Mikec novi (stari) predsjednik Biciklističkog kluba Prelog

Proteklog vikenda održana je Izborna skupština Biciklističkog kluba Prelog, gdje je birano novo vodstvo kluba, a Skupština je održana u prostoru Sportsko rekreacijskog centra DG Sport. Na samom početku Skupštine predsjednik kluba Robert Mikec pozdravio je sve nazočne članove kao i ostale uzvanike. Franjo Mikec podnio je izvještaj o aktivnostima i radu kluba u 2022. godini te izdvojio najvažnija događanja u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog: 10. Polarna kros liga Prelog, 15. Ljetna kros liga Prelog, 3. XC BEREK kros duatlon, klupski izleti na Papuk, Platak i Fužine, Dječji biciklistički kamp te posjet svetištu Marija Bistrica. Vladimir Belić iznio je financijsko izvješće za 2022. godinu te je utvrđeno  da udruga nema negativan saldo.

Kao što je navedeno, skupština je bila izborna, a za novog (starog) predsjednika jednoglasno je izabran Robert Mikec kojemu su članovi ponovno iskazali povjerenje zbog svog angažmana i dobrog vođenja kluba. Za tajnicu je izabrana Nina Zrna. U nastavku je iznesen plan rada za 2023. godinu s raznovrsnim i zanimljivim aktivnostima: Berek liga, Ljetna kros liga, Polarna kros liga Prelog, Putevima priločkog maratona, duatlon, Dječji biciklistički kamp, 10 krugi Bereka, posjet Mariji Bistici i godišnji izlet kluba. Predložen je i donesen financijski plan za 2023. godinu koji je jednoglasno prihvaćen kao i visina članarine. Pri samom kraju skupštine članovima BK Prelog obratili su se predstavnici prijateljskih udruga, „Laganini“, „Kotoripskih begača“ kao i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa.

„Ovom prilikom najiskrenije se zahvaljujemo svim članovima kluba, sponzorima i svima onima koji nas na bilo koji  način podupiru u radu. Svima nama je jedini cilj osvijestiti ljude da se aktivno bave sportom jer jedino tako možemo utjecati na bolju kvalitetu života ne samo pojedinaca, nego i čitavog Grada Preloga“, poručuju iz Biciklističkog kluba Prelog. (prelog.hr)