Dejan Pavličić više nije trener Dilja

Već se nekoliko tjedana u krugovima navijača i pratitelja Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci proširila vijest kako Dejan Pavličić vodi momčad Dilja u svojoj posljednjoj sezoni na klupi vinkovačkog četvrtoligaša. Ta je priča dobila potvrdu u prošlu subotu, kad je i nogometni klub Dilj objavio kako trener Pavličić nakon osam godina napušta klupu vinkovačkih Crvenih.

Oglas

Nakon iznimno dugih i uspješnih osam godina, trener Pavličić odlazi na zasluženi odmor. S Diljevcima je napravio sjajne rezultate i ostvario mnoge uspjehe, a mi smo mu se povodom njegova odlaska javili i zatražili razgovor. Kao i uvijek, trener Pavličić je bio vrlo ljubazan i otvoren, te nam je izašao u susret i pružio priliku za razgovor.

Oglas

Sportalo: Treneru, nakon osam godina napuštate klupu Dilja. Odluku ste donijeli sami, kako komentirate rastanak?

Oglas

Pavličić: Odluku o napuštanju klupe Dilja donio sam još proljetos. Obavijestio sam odmah o tome upravu kako bi imali vremena razmisliti i dovesti novog trenera. Razišli smo se onako kako smo i funkcionirali ovih 8 godina, maksimalno korektno.

Sportalo: S Diljem ste ostvarili mnoge velike uspjehe. Koji je po Vama najveći?

Pavličić: Da, bilo je dosta uspješnih epizoda na ovom našem putu. Svi koji me poznaju znaju da ne volim izgubiti ni na treningu. Tako da su meni sve te pobjede jednako važne i jednostavno ne mogu izdvojiti niti jednu.

Sportalo: Gdje vidite momčad Dilja u sljedećoj sezoni? Nekakav savjet za novog trenera?

Pavličić: Mislim da za budućnost NK Dilja ne treba brinuti. Ekipa je iznimno kvalitetna. Ono što bih htio naglasiti da mi je bila čast biti za kormilom takvih ljudskih gromada. Ovim im se putem zahvaljujem na svemu. Nemam nikakav savjet za nasljednika, jer ne sumnjam da će uprava pronaći odličnog trenera koji će nastaviti tamo gdje smo stali.

Sportalo: Idete li na odmor? Do kada?

Pavličić: Naravno, već kroz desetak dana idem na more odmoriti od svega. 

Sportalo: Jeste li zainteresirani za nekakav budući trenerski angažman?

Pavličić: Jedno je sigurno, godinu dana neće biti trenerskog angažmana. A tada ćemo vidjeti šta i kako dalje. Ovom prilikom zahvalio bih se upravi kluba na čelu s gospodinom Šuškom, svim domarima koji su bili s nama u ovom periodu, svim navijacima i ljudima oko kluba na iznimnoj podršci. Posebne zahvale idu svim mojim igračima koji su me ‘trpili’ ovih 8 godina. Veliki pozdrav i ekipi Sportala koja nas je vjerno pratila. – zaključio je Dejan Pavličić.