Danijel Kordić novi trener NK Borac” Retkovci

Pomalo u sjeni trenutnih epideomioloških mjera  vezanih za COVID 19 u klubovima 2.ŽNL NS Vinkovci sa područja ivankovačke općine NK Borac Retkovci i NK Slavonac Prkovci  pored administrativnih poslova vezanih za redovitu preregistraciju igrača, uvelike slažu i  kadrovske križaljke.

Oglas

To se osobito odnosi na NK “Borac” Retkovci kojeg je prošlu sezonu trenirao Tomislav Lajtman koji se vratio u svoj matični klub NK “Mladost” Vođinci naslijedivši Mirka Godanja koji je postao trener NK “Bedem” Ivankovo. Retkovčani su promptno reagirali i u svoje redove doveli Danijela Kordića za trenera koji je napustio NK Slavonac” Prkovci kojeg je ostavio na čvrstom  5. (petom) tabličnom mjestu i preuzeo NK “Borac” koji je trenutno 10. (deseti).

Oglas

Poznavajući mladog i ambicioznog Danijela Kordića vjerujemo da će svojim radom i Retkovčane do kraja natjecateljske sezone  uvesti u gornji dio tablice. Treba još napomenuti da je Kordić svojevremeno  igrao i za Borac i  za Slavonac, ali i za  Bedem. Da bi to i ostvario pomoći će mu i prelazak mladog i talentiranog  igrača NK “Budućnost” Šiškovci Antonia Butorca, a Borac se dodatno pojačao s igračima Marko Sambol iz Babine Grede, Stjepan Budišić iz Vođinaca, Antonio Rončević iz Novih Mikanovaca i Renato Laco iz Bilja. Čeka se još privola za dolazak Željka Kockarevića iz Cerića. Bit će tu najvjerojatnije još nekih pojačanja tako da NK “Borac” Retkovci ne bi trebao imati problema oko svog statusa u 2.ŽNL Vinkovci.  (Anto Borić)

Oglas

Foto FB Borac Retkovci