Dalić: Nemam što zamjeriti, svi su dali sve od sebe

Po završetku kvalifikacijskog ogleda Hrvatske i Slovačke u Osijeku, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije.

Čestitka igračima, zahvala navijačima

Oglas

“Nemam nikakvu zamjerku našim igračima, trudili su se i pokušavali sve. Pohvala i gledateljima, koji su navijali i podržavali nas. Deset tisuća ljudi došlo je bodriti reprezentaciju po ovoj kiši. Hvala im od srca, žao mi je što nismo mogli proslaviti treći pogodak”

Dva povratka nakon obrambenih propusta

Oglas

“Primili smo prelagano ta dva pogotka, ono što prije nije ulazilo sada je olako ušlo. Vraćali smo se dva puta u utakmicu, stvorili smo dosta šansi, pokušavali, ali nismo uspjeli postići taj treći pogodak. Obrana u prekidima nam je bila dobra u zadnje vrijeme, i ovaj pogodak poslije centaršuta u peterac nismo smjeli primiti. Slovački protunapad za drugi pogodak morali smo ranije zaustaviti. Činjenica je da to nije bilo dobro”

Rezultat određuje zadovoljstvo

Oglas

“Rezultat određuje zadovoljstvo. Nakon ovih 2:2 malo sam tužan i razočaran, ali dečkima nemam što zamjeriti, svi su dali sve od sebe, i zamjene u donijele određeni preokret i novu energiju”

Poništeni treći pogodak

“Ponijele su nas emocije, no spušteni smo na zemlju. To je nogomet i to moramo prihvatiti. Svime što smo pokazali u drugom poluvremenu taj smo treći pogodak i zaslužili, zato mi je žao što nije priznat. Šteta”

Odluka pada u studenome

“Sada nema opuštanja i moramo pobijediti Maltu, a onda nam ostaje ta zadnja utakmica u Splitu koja će odlučivati. Možda je i dobro da je tako, svaki put kada igramo na bod to ne bude kako treba. Imamo sve u svojim rukama i to je najvažnije”

Izbor igrača za ključne dvoboje

 

“U narednih mjesec dana moramo pomno pratiti naše igrače kako bismo vidjeli tko u najboljoj formi može igrati protiv Malte i Rusije. Vidjelo se i danas da neki igrači koji ne igraju utakmice nisu bili na potrebnoj razini”

Izvor HNS

Foto Screenshot