Biramo igrača kola u SuperSport Prvoj NL

Na našoj Facebook stranici i nakon četvrtog kola SuperSport Prve NL izabrat ćemo igrača kola. Šest je kandidata, šestorica koja su obilježila svaku od utakmica, a naši će čitatelji svojim glasovima po zaslugama podijeliti bodove koje ćemo dodati u ukupni poredak. Ovo su kandidati:

Oglas

Bruno Burčul – Dugopolje je odnijelo tri velika boda iz Sigeta iz dvoboja protiv Dubrave. Bruno je bio sjajan, posebno u prvom poluvremenu kada je zabio prvi i odradio 90% posla za drugi kada je oduzeo loptu i asistirao Zduniću za 0:2.

Oglas

Mijo Šabić – trener ga je malo prišparao u kup ogledu u Županji a kapetan mu se odužio još jednom u seriji odličnih partija u sredini zmijevačkog veznog reda na gostovanju u Bijelom Brdu.

Oglas

Jurica Pranjić – kad zabija zabija prekrasne golove, a u početku ove sezone zabija -redovito. Nova domaća pobjeda Jaruna trasirana je njegovim golom za 1:0 protiv Sesveta.

Robin – na početku sezone ga nije išlo, kako je proigrao Robin, proigrao je i Vukovar. U velikom derbiju protiv Cibalije bio je pravi, gol i asistencija kao na pladnju, nekoliko krasnih minijatura, ukratko – pravi Robin!

Mehdi Ouamri – spremio je Francuz dva komada u prvoj pobjedi Solina, bio je u vrhunskom izdanju protiv Orijenta, kad je bilo najvažnije preuzeo je glavnu ulogu i pokazao da će biti pravo pojačanje Lozinoj momčadi.

Josip Majić – pet komada je zabio u dosadašnjem dijelu sezone, od toga dva prekrasna u derbiju protiv Zrinskog. Definitivno čovjek odluke u derbiju, a posebno je impresivan drugi gol kada je majstorski primio loptu na prsa pa potegao volej, neobranjivo i za ponajboljeg golmana lige.

Ukupni poredak:

 1. Miran Horvat (Zrinski) – 7
 2. David Bosak (Cibalia) – 7
 3. Petar Korov (Zrinski) – 7
 4. Mario Gudelj (Croatia) – 5
 5. Dominik Dogan (Zrinski) – 5
 6. Carlos Torres (Šibenik) – 5
 7. Leon Marković (Cibalia) – 5
 8. Clement Ikenna (Dubrava) – 4
 9. Karlo Majtanić (BSK) – 4
 10. Halid Alghoul (Jarun) – 4
 11. Törles Knöll (Vukovar) – 4
 12. Josip Majić (Šibenik) – 3
 13. Iker Pozo (Šibenik) – 3
 14. Bruno Burčul (Dugopolje) – 2
 15. Tin Šarkanj (Dubrava) – 1
 16. Marko Tešija (Dugopolje) – 1