Baranjska liga: Slavlja Davora, Croatije i Radničkog iz Mirkovca!

Odigrana su sva tri susreta trećeg kola Baranjske lige! Davor je u Branjini svladao Zmaja iz Zmajevca 3:0, Radnički iz Mirkovca slavio je u gostovanju u Kotlini kod Grozda 1:2, a Croatia iz Branjin Vrha došla je do svoje druge pobjede svladavši Luč sa 2:1. Ovo kolo slobodna momčad bio je NK Graničar iz Torjanaca.

Oglas

Oglas

Zmaj iz Zmajevca koji je u dva odigrana kola obilježio učinak od jedne pobjede i jednog neriješenog ishoda drugu pobjedu tražio je drugu prvenstvenu pobjedu u ogledu sa Davorom iz Branjine, ali domaćini nisu tako razmišljali te su sa 3:0 ispratili goste iz Zmajevca i sebi priskrbili prva tri prvenstvena boda. Robert Dizdar već je u četvrtoj minuti doveo domaćine u vodstvo, a Petar Šagi je pred kraj prvog poluvremena udvostručio prednost Davoru. Konačnih 3:0 ponovno je djelo Petra Šagija kada je susret odlučen u 70. minuti igre.

Oglas

U dvoboju ekipa koje su u dva prvenstvena kola obilježili učinak od jedne pobjede i jednog poraza susreli su se u Branjin Vrhu domaća Croatia i gost NK Luč. Do pobjede na kraju susreta došla je NK Croatia koja je slavljem 2:1 povećala svoj bodovni konto na šest bodova! Poveli su gosti putem Melvina Vlaha u 26. minuti susreta, a na odgovor domaćina čekalo se sve do 58. minute i pogotka Gorana Hesa. Sedam minuta kasnije Mato Lozančić dovodi do potpunog preokreta i rezultata 2:1 koji se do kraja susreta nije mijenjao.

Radnički iz Mirkovca tražio je iskupljenje za prošlotjedni domaći poraz od Torjanaca u nedjeljnom ogledu u gostima sa Grozdom iz Kotline koji je u prva dva prvenstvena ogleda obilježio učinak od jednog osvojenog boda. Po jako teškim uvjetima za igru bolje su u utakmicu ušli goste te su poveli preko Mirana Vuletića u 22. minuti susreta. Na novi gol čekalo se do 60. minute kada na 0:2 povisuje Dominik Suhina. Mathias Csondor uspio je u 78. minuti smanjiti rezultat na 1:2, no više od toga domaćini nisu uspjeli te bodovi putuju u Mirkovac.

Slobodan je u ovom kolu bio stopostotni iz dva kola Graničar iz Torjanaca.