Dražen Dikonić ponovo na klupi svoje Mladosti

Promjenu na klupi je doživjela i Mladost iz Vođinaca, a zahtjevnog i teškog zadatka se prihvatio mladi, ali dokazani stručnjak Dražen Dikonić. Mladost je trenutno na posljednjoj poziciji Prve ŽNL VSŽ no sudeći prema listi prinova i pojačanja te uz kvalitetno vodstvo i potporu s klupe mnogi će polomiti zube na Dikonićevoj momčadi. Otvaranje proljetnog dijela prvenstva je u Vukovaru kod vrlo dobre Mitnice, a u lov za Šokadijom Mladost kreće s minus pet.

Klubu su do sada pristupili Josip Ižaković (Nosteria), Ivan Petrović (Otok), Ivan Božić (Nosteria), Pavle Stojanović (Bedem), Mladen Križanović (Tordinci), Krešo Kajfeš (Retkovci), Marino Crnković (Bedem) i najveće pojačanje Vinko Petrović iz Bedema. Pripreme su započele 22.siječnja, a dogovorene prijateljske utakmice su sa sljedećim suparnicima: Hašk-Sokol, Nosteria, Borinci, Šokadija Babina Greda, Borac Retkovci i Lovor Nijemci.

Cilj je ove polusezone ostati u ligi u što ne sumnjam s obzirom na igrački kadar. Ova polusezona će nam koristiti i kao filter za sljedeću sezonu u kojoj ćemo pokušati učiniti korak više i napasti viši rang. To sve ne bi bilo moguće bez mladog i ambicioznog predsjednika Vjeke Penave – za Sportalo je izjavio trener Dražen Dikonić.