Vihor i Mladost rutinski zaključili 13. kolo.

Našički drugoligaši jučer su kompletirali 13. kolo svoje lige koje nam donosi tri domaće pobjede, tri gostujuće i jedan remi. Momčadi Vihora i Mladosti su bile najraspucanije sa pet i šest postignutih pogodaka.

Sloga je slavila u Šaptinovcima kod Iskrice rezultatom 1-3. Josip Vidaković doveo je u prednost domaće u 25. minuti, samo pet minuta kasnije Hrvoje Hendrih poravnava i postavlja konačan rezultat u prvom dijelu. U drugom dijelu Josip Pavić sa dva pogotka rješava pitanje pobjednika i donosi vrijedna tri boda svojoj momčadi. Vihor je petardom ispratio Omladinca. Samir Kubala, Dario Dervić, Dino Resler, Toni Jakšić i Igor Zubaj su osigurali visoku pobjedu svojoj momčadi. Motičina je od prošlog kola oslabljena izvan terena to jest na klupi. Kao što svi već znate dosadašnji trener Marko Žigić preuzeo je klupu Kutjeva tako da je Motičina ovo kolo nastupala bez trenera ali to nije razlog da njihovi momci ne osvoje nove bodove. Ovo kolo žrtva im je bio Zoljan kojeg su svladali minimalnim rezultatom 1-0. Nikola Šulava postigao je jedini pogodak na utakmici. Seljak je slavio u gostima kod Zagorca rezultatom 1-4. Dva pogotka postigao je Mateo Batovanja, a po jedan su dodali Andrej Brkić i  Ivan Antolović s bijele točke, dok je jedini pogodak za domaće postigao Leon Ostroški.

Mladost je rutinski slavila na gostovanju kod Omladinca u Nizi rezultatom 0-6. Marin Pastvečko postigao je tri pogotka, kapetan Domagoj Levačić dva i Marko Milobara jedan. Lila je na svom terenu svladala Slavoniju rezultatom 3-0. Alen Fruk je načeo goste u prvom dijelu. Ivan Amidžić je na početku drugog dijela udvostručio prednost pa petnajstak minuta prije kraja susreta zaradio izravan crveni karton, a Mario Prevolšek je dvije minute prije kraja postavio konačan rezultat svojim pogotkom. Kod gostiju je pocrvenio vratar Luka Gvozdanović isto kada i Amidžić. Šipovac i Željezničar su odigrali odličnu utakmicu sa čak osam pogodaka, po četiri sa svake strane. Matej Tomić pogađao je dva puta s bijele točke, Antonijo Sabljak i Saša Klaban dodali su po jedan, dok je Dino Gašparić postigao sva četiri pogotka u redovima Željezničara.