3. HRL Istok (Ž): Vinkovci sa susretom manje jedini stopostotni, slavlje Darde u Đakovu!

S četiri vikend susreta kompletirano je četvrto kolo 3. HRL Istok za žene! Darda je nanijela u gostima prvi poraz Đakovu, Petrijevci su slavili u Osijeku, Vinkovci u Orahovici, dok u Vukovaru nije bilo pobjednika!

Oglas

Kolo su svojim susretom otvorile rukometašice Osijeka 3 i Petrijevaca. Obje ekipe u prethodna tri kola ostvarile su učinak od dvije pobjede te jednog poraza, a u ovome kolu dva su boda otišli ekipi Petrijevaca koja je slavila rezultatom 30:37. Po sedam pogodaka kod Osijeka postigle su Sara Grubišić i Sara Malovan, dok je kod Petrijevaca 14 pogodaka postigla Karolina Samardžija.

Oglas

Potom su na parket izašli u tri kola stopostotno Đakovo i Darda koja je u dva odigrana susreta oba puta poražena. Do prvog slavlja stigle su gošće iz Darde s ukupnih 30:34. Kod Đakova po osam su zgoditaka postigle Ela Đelatović i Leonarda Matijević, dok je Sara Janković kod Darde skupila 12.

Oglas

Orahovica koja je u susret ušla bez osvojenih bodova iz tri odigrana ugostila je Vinkovce koji su u prethodna dva susreta ostvarili dvije prvenstvene pobjede. Vinkovčanke su nakon 60 minuta slavile s 22:27 na pogon jedanaest pogodaka Marije Dragojević, dok su kod domaćina šest pogodaka postigle Mia Rončević i Tena Rukavina

Kolo su kompletirale susretom ekipe koje su u tri kola ostvarile jedan trijumf i dva porata,  Vukovar i Slavonka. U iznimno zanimljivom susretu koji je završio s neriješenim ishodom, ujedno i prvim ove sezone u rangu, u remiju 22:22 osam je pogodaka za Vukovar postigla Patricija Car, dok su kod Slavonke šest zgoditaka postigle Ana Marija Dautović i Mia Benakić.

Izvor: HRS