Zvučno pojačanje Vukovara za proljetni nastavak sezone

Nogometaši Vukovara marljivo se spremaju za nastavak sezone u SuperSport Prvoj NL gdje ih za otvaranje čeka zaostala utakmica protiv Croatije u Zmjavcima. Iz Zmijavaca svako malo “sijevne” vijest o ozbiljnim pojačanjima, posljednje je ono o dolasku Jure Obšivača, bivšeg igrača Hajduka, a iz Vukovara odgovaraju iskusnim pojačanjem iz Njemačke.

Oglas

Bivši mladi reprezentativac Njemačke nosio je dres Eintrachta iz Frankfurta, Mainz, HSV te Nürnbergu u kojem je u 17 bundesligaških nastupa upisao po gol i asistenciju. Riječ je o Törlesu Knöllu koji je hrvatskoj javnosti ipak puno poznatiji kao bivši igrač Slaven Belupa za kojeg je u 1. HNL nastupio 37 puta te postigao sedam golova uz dvije asistencije. Vrlo pristojan učinak i vrlo dobra preporuka za Miroslava Bojka koji će tako u proljeće imati vrlo širok napadački arsenal. Uz standardno pouzdanog Josipa Barišića, vrlo perspektivnog i u jesen dokazanog Vanju Pelka sada je tu i Knoll, a u kadru je i zanimljivi Clementt koji je kratko već nosio dres Vukovara i pokazao zanimljiv potencijal.

Oglas

Vukovar će glavni dio priprema odraditi u Međugorju od kud će i otputovati u Zmijavce na proljetnu premijeru koja je zakazana za 12. veljače.