/Zvonko Knez sprema Radnike za 1. ŽNL JOSIPOVČANI BEZ VELIKIH PROMJENA U IGRAČKOM KADRU
FB_IMG_1564547309680

Zvonko Knez sprema Radnike za 1. ŽNL JOSIPOVČANI BEZ VELIKIH PROMJENA U IGRAČKOM KADRU

Nogometni klub Radnik iz Josipovca kroz protekli period sustavno se spremao za rezultatski iskorak, a proteklog ljeta on je i stigao kroz naslov prvaka 2. ŽNL NS Osijek i posljedičnim plasman u 1. ŽNL. Josipovački klub već tri mandata vode mladi predsjednici s mladim upravama uz nekoliko iskusnih sportskih djelatnika koji su odabrali pravi put. Prioritet je stavljen na infrastrukturu koja danas izgleda zaista vrlo lijepo, zatim je pokrenut ozbiljan rad s najmlađima, a onda u konačnici i posložena kvalitetna i karakterna prva momčad koja je u protekloj sezoni pod vodstvom Tonija Šarića “prošetala” do titule.

Šariću je titula otvorila vrata višeg ranga pa je preuzeo klupu Darde, dok su u Josipovcu na klupu doveli provjereno stručnjaka Zvonka Kneza. Igrački kadar je ostao vrlo sličan prošlosezonske uz tek dvije promjene.

– Jako smo zadovoljni aktualnom situacijom u klubu. Stvari funkcioniraju izvrsno, imamo sinergiju svih segmenata kluba, uprave, igrača, trenera i navijača. Taj naslov plod je kontinuiranog rada dva ranija i sadašnjeg predsjednika sa svojim upravama i ovaj uspjeh je djelo svih nas zajedno. Ima nas sasvim dovoljno, na svakoj radnoj akciji bude 15ak ljudi što pokazuje da svi žele pomoći i biti dio ovoga. Naš rad je prepoznat i od strane Grada Osijeka kojemu se i zahvaljujem na svoj pomoći. Za novu sezonu smo kao cilj postavili da se stabiliziram, da ostanemo među prvoligašima, a uz trenera Kneza procijenili smo da nam je za to dovoljan aktualni igrački kadar. Pred trenera smo postavili određene zadaće za koje smo sigurni da će ih on svojim znanjem i iskustvom ostvariti, a odnose se na to da želimo isforsirati mlade igrače i sportsko ponašanje. U protekloj sezoni nismo dobili niti jedan crveni karton i tek 5 žutih, želimo ostati na tom tragu – rekao je za Sportalo tajnik Radnika Miroslav Jularić.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •