/Zvonimir Tulumović odjurio naprijed nakon glasova iz Vrbanje MARIN LEŽAIĆ STIGAO EUGENA MIHOVILA BOŠNJAKA
zvonimir tulumović com

Zvonimir Tulumović odjurio naprijed nakon glasova iz Vrbanje MARIN LEŽAIĆ STIGAO EUGENA MIHOVILA BOŠNJAKA

Uz opasku da su glasovi odavno već podijeljeni i da redakcija Sportala zna ime pobjednika nastavljamo donošenje glasovanja pojedinih klubova. Opaska je tu samo radi toga da se izbjegnu moguće kalkulacije u sumnje da se favoriziralo nekoga pred kraj našeg natjecanja. Glasove donosimo prema vlastitom nahođenju i sa željom da do samog kraja borba za vrh bude neizvjesna i izjednačena.

Na vrhu se izdvojio igrač Radničkog Zvonimir Tulumović koji je dobio maksimalnu šesticu iz Vrbanje, a po tri boda su zaslužili Marin Ležaić i Domagoj Ćuk. S nova tri boda napredovao je i branitelj jesenskog naslova Marin Ležaić, prema vrhu se pomalo penje i Domagoj Ćuk dok kod trenera, čini se neće biti prevelike neizvjesnosti pošto je trener šampionske momčadi Dejan Pavličić od dosadašnjih šest glasova prikupio već četiri, a prema odrađenom poslu u protekloj sezoni teško će ga tko ugroziti. Evo kako su glasove odnosno bodove rasporedili predstavnici Vrbanje Milan Matijević i kapetan Damir Sučić.

Nk Vrbanja Vrbanja

Trener Milan Matijević:

3 Zvonimir Tulumović Radnički

2 Domagoj Ćuk Mladost

1 Marin Ležaić Borinci

Glas za trenera Dejan Pavličić

Kapetan Damir Sučić:

3 Zvonimir Tulumović

2 Marin Ležaić

1 Domagoj Ćuk

 

 

Redoslijed nakon 6 klubova:

 1. Zvonimir Tulumović 14
 2. Eugen Mihovil Bošnjak 10
 3. Marin Ležaić 10
 4. Nenad Erić 7
 5. Domagoj Ćuk 6
 6. Velimir Blažević 3
 7. Marijan Marinović 3
 8. Miloš Mišić 3
 9. Josip Mitrović 3
 10. Marinko Oršolić 3
 11. Ivan Bošnjak 2
 12. Vedran Kelava 2
 13. Renato Krajčir 2
 14. Željko Novoselac 2
 15. Ladan Komljenović 1
 16. Marko Terzić 1

Treneri:

Dejan Pavličić 4

Darko Bobek 1

Mario Đurković 1

 

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

 

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.