Zvonimir iz Donje Vrbe okupio momčad za jedinstvenu Brodsku ŽNL

U subotu 16.7. nakon zaslužene ljetne stanke okupila se ponovno momčad Zvonimira iz Donje Vrbe, osvajača prošlogodišnje prve Brodske ŽNL Istok. Ove sezone u jedinstvenoj Županijskoj nogometnoj ligi pokušat će ponoviti prošlosezonski uspjeh iako će to biti puno teže s obzirom da se broj takmaca za vrh itekako povećao!

Oglas

Nakon povijesnog uspjeha i osvajanja prošlosezonskog izdanja 1.ŽNL Istok Brodsko-posavske Županije, pred NK Zvonimirom iz Donje Vrbe novo je poglavlje u kojem će se ponovno moći suočiti sa nekim starim znancima u okviru novooformirane jedinstvene 1.ŽNL. U takvim okolnostima mirno su započele pripreme u Donjoj Vrbi, čiji se mještani nadaju kako bi prošlosezonski uspjeh mogao biti nadograđen i odličnim partijama ove sezone.

Oglas

Podsjetimo, prošle sezone u okviru 1. ŽNL Istok Brodsko-posavske županije, NK Zvonimir je završio na diobi prvog mjesta sa 59 bodova kao i Posavina iz Velike Kopanice, a u prvenstvenom razdoblju u 26 kola slavio je 19 puta sa dva neriješena ishoda te pet poraza. U taboru u Donjoj Vrbi se i ove godine nadaju nastavku dobrih igara u po njih nešto zahtjevnijoj od ove godine ponovnoj jedinstvenoj prvoj županijskoj ligi.

Oglas

Za komentar nadolazećih priprema kontaktirali smo i trenera NK Zvonimira, Donalda Družijanića koji je sa nama podijelio svoje impresije pred nadolazeću sezonu:

“Prozivka i prvi trening su odrađeni 16.7.na kojem se odazvalo 16 igrača, dok su četiri  opravdano odsutna. Ove sezone ćemo sigurno imati dobru ekipu jer je većina igrača ostala, a za one koji su otisli ili na koje ne možemo racunati smo našli adekvatne zamjene. Odlazaka imamo samo dva sto pokazuje da je atmosfera u ekipi dobra. Filip Jurić je otišao u Brodski Varoš i Ante Jelinić u Vinogorac. Od igrača na koje ne možemo računati je drugi strijelac lige i naš najbolji strijelac Marko Družić koji zbog poslovnih obaveza ne može igrati cijelu sezonu, Ante Kruljac koji se vratio u Amater što je zimus dogovoreno, Roberto Brekalo i Matko Zlatarević koji će otići na studij. Od novih igrača su sa nama Josip Mijić, Ante Ćurković, Rober Krijan i par mlađih igrača koji će se vjerovatno afirmirati ove sezone. Dobro bi nam došao jedan zadnji vezni ili stoper jer smo deficitarni na tim pozicijama, a sezona je duga. Što se ambicija tiče, nemamo nikakav imperativ ali nakon osvajanja lige i moje osobne ambicije su uvijek visoke. Kao ekipa ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu kao i prošlu sezonu u kojoj smo jednak broj bodova osvojili kući i u gostima po 28 bodova. Naravno da će se nešto pitati i druge ekipe jer je liga jača nego prošle godine u kojoj sigurno ima pet šest jako kvalitetnih i ambicioznih ekipa.”-prokomentirao je za Sportalo strateg Zvonimira iz Donje Vrbe Donald Družijanić.