/Zvijezde Radničkog u veteranskom izdanju! BACK TO THE FUTURE!
1

Zvijezde Radničkog u veteranskom izdanju! BACK TO THE FUTURE!

Pošast na društvenim mrežama u obliku FaceApp aplikacije uvukla se i u pore nogometnih klubova pa su tako u Radničkom odlučili svoje glavne vedete preseliti u veterane.

Kao modeli za probu su poslužili kapetan Marko Pejaković i nekolicina njegovih suigrača koje je doista teško prepoznati u izgledu koji donosi budućnost.

Inače, šalu na stranu, Radnički je počeo s pripremama za nadolazeću sezonu Međužupanijske lige, a prvom okupljanju pojavilo se 26 igrača, dok su šestorica bila opravdano odsutna. Ovakva brojnost rezultat je ostanka svih igrača iz prošle sezone, povratka oporavljenog Marija Prnjaka, te priključivanje nekolicine perspektivnih juniora.

U uvodnom dijelu igračima se pohvalnim riječima za proteklo razdoblje i optimističnim za naredno obratio predsjednik kluba Ivo Rešić, a trener Andrija Besek iznio je plan priprema.

Već na prvom treningu potvrdilo se da su igrači željni igre, i odmah je bio vidljiv nastavak pozitivne atmosfere iz prošle sezone što dodatno potvrđuje i ova akcija putovanja u budućnost.

2 3 4 5 6

Foto FB Radnički Županja

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.