Zvijerci ostvarili prvu pobjedu, a Mlinar unatoč porazu sačuvao prvo mjesto na tablici

U drugom kolu Druge ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije, bilo je pregršt golova i stvari su se na ukupnoj tablici rasplele te je Mlinar potvrdio svoje prvo mjesto. 

Zvijerci ostvarili prvu pobjedu

Oglas

U Bjelovaru su odigrana dva susreta gdje se bolje snašao domaćin – NK Zvijerci negoli NK Sloga Bjelovar. NK Bilogora (K) je vraški nadmašila Slogu rezultatom 0:3 i golovima Orača (13.), Vargića (62.) te Topalovića (67.) uzela velika tri boda. Zvijerci su pak čvrstom obranom sačuvali svoju mrežu, ali dva zgoditka za NK Lastu (P) ipak je uspio zabiti Dorijan Benčak. No, to nije bilo dovoljno jer je domaća momčad krenula nizati golove već u petoj minuti igre golom Antonija Horvata, a pobjednički niz nastavili su Stankić (41.), Pintar (51.), Biljan (63.) i Marinković u 78. minuti za konačni rezultat 5:2. U Novoj Ploščici susreli su se domaći igrači s NK TOSK-om i pokleknuli pred fantastičnim Franjom Biškupom koji je za goste postigao hat trick i tako upisao svoju drugu veliku pobjedu ove sezone.

Omladinac pripremio golijadu u Rajiću

Oglas

Podjednakim tempom utakmicu su odigrali igrači Mladosti (DB) i Mlinara, ali na sreću domaće ekipe, uspjeli su s rezultatom 3:1 pobjediti trenutno prvu ekipu na tablici. Sreća ili ne, golove za pobjedu su realizirali Idžanović (48.), Zubak (80.) i Jakšić u 88. minuti. Za Mlinar je jedini pogodak postigao Marcel Leder u 21. minuti igre. NK Skok je u Novim Skucanima krajnjim rezultatom 3:1 i hat trickom Hrvoja Lončara (14., 86. i 87.) savršeno savladao NK Draganec, dok je za goste jedini pogodak postigao Bruno Kojić u 25. minuti igre. Nešto dinamičnija i napetija utakmica odigrana je u Rajiću gdje je konačni rezultat zapisan kao 2:4. Domaćini su se snalažljivo borili po završetku i na početku oba poluvremena te postigli dva zgoditka zahvaljujući Kuzminoviću (47. i 54.).

Oglas

Međutim, puno bolje raspoloženi su bili nogometaši NK Omladinca koji su svoj niz golijade započeli s Matijom Barberićem u 37. minuti, a nastavili s Ivančevićem (61. i 69.) te Veljačićem u 63. minuti. Za sam kraj sportskog vikenda, petardu golova priuštili su domaćim gledateljima igrači NK Polet Narte i tako pobjedom zaokružili drugo kolo. Dinamo Dežanovac nije imao nikakve šanse jer Piragić (16.) i Vugrić (67.) bili sjajno raspoloženi, a najviše zasluge je pripalo Dejanu Opačiću koji je postigao hat trick u 9., 59. i 75. minuti igre.

 

Fotografija: Facebook/NK Bilogora Kapela – Stevo Dragašević