/U Županji malonogometni turnir kreće 08.prosinca BROJ EKIPA JE OGRANIČE PA POŽURITE S PRIJAVAMA
plakat županja

U Županji malonogometni turnir kreće 08.prosinca BROJ EKIPA JE OGRANIČE PA POŽURITE S PRIJAVAMA

Pred nama je novo izdanje malonogometnog turnira u Županji kojega nekoliko godina unazad sjajno organizira sa svojom ekipom Tomislav Pavičić, veliko ime županjskog nogometa koji to kvalitetno odrađuje uz pokroviteljstvo Grada Županje pa se njemu možete obratiti za prijavu putem navedenog broja telefona na plakatu ili osobno u CB Masters u Županji.

Prijave se vrše do  07.prosinca do 18 sati, a turnir je ove godine stigao do svog jubilarnog 50.izdanja. Vrlo vrijedna prva nagrada od 20 000 kn zvuči doista primamljivo za brojne haklere iz regije, ali i susjednih zemalja koji redovito pohode županjski turnir. Osim seniora igrat će se i u kategorijama veterana te mlađih dobnih skupina.

Valja napomenuti da organizator maksimalno izlazi ekipama iz udaljenih mjesta u susret pa su u mogućnosti odigrati i nekoliko utakmica u danu kako bi izbjegli nepotrebne troškove putovanja. Svakako se požurite s prijavama jer je broj ekipa ograničen zbog termina u dvorani. Turnir pomalo svake godine diže kvalitetu i brojnost zahvaljujući velikom trudu i znanju organizatora koji radi odličan posao.

plakat županja

Malonogometni turnir u Županji koji je prošle godine dobio novog pobjednika u liku CB Kum iz Cerne koji je u finalnom ogledu slavio protiv Delte 8:2.

Najboljim vratarem turnira 2018. je proglašen Krešimir Cindrić, najbolji strijelac je bio Filip Cerovski dok je najbolji igrač turnira Franjo Latinn – sva trojica iz pobjedničke momčadi.

CB Kum: Cindrić, Rajković, Cerovski, Latinn, Zirdum, Godanj, Jakšić, Đurić, Ćuk

Delta: Knežević, Begić, Sedlo, Mijić, Lajtman, Petričević, Madžarević, Vincetić, Kuprešak, Lamešić, Babić, Daidžić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.