Županja zavijena u crno: Prerano nas je napustio Ivan Sadrić

Sportska, i ne samo sportska Županja zavijena je u crno nakon tragedije koja se sinoć dogodila u kojoj nas je prerano napustio mladi nogometaš Ivan Sadrić.

Ivan je tragično preminuo i u trenu ostao bez svih snova i planova, životnih i sportskih. Bio je vrlo talentirani nogometaš Graničara s kojim je već odradio pripreme s prvom momčadi ali se u dogovoru s trenerima odlučio posvetiti nastupima za juniorsku momčad kako bi što bolje izvršavao svoje školske obveze kako bi što spremniji dočekao upis na fakultet. Osim za Graničar nastupao je i za Futsal Olimpijac, pa je i dvoranski nogomet ostao s velikom prazninom nakon kobnog 13. ožujka.

Ivan je ostavio veliku prazninu iza sebe, u svojoj obitelji, u svojim klubovima i u svojoj školi gdje je kao odličan učenik i konkretno potvrđivao sve ono što nakon ove tragedije možemo čuti o njemu – mladić za primjer. I kroz školu je bio uzoran sportaš, dio pobjedničke futsal ekipe Gimnazije koja je izborila plasman na državnu završnicu kojoj su se svi posebno veselili. Svoju posljednju ovozemaljsku utakmicu odigrao je 6. ožujka na svom stadionu u Županji gdje je odradio svih 90 minuta sa svojom četvorkom na leđima, četvorkom su i ispratili goste iz Belišća i ostavili sva tri boda kod kuće

Od Ivana se na svojim stranicama oprostio i Graničar, a posljednji ispraćaj bit će sutra, u utorak u 13,00 sati na Gradskom groblju u Županji.

| IVAN SADRIĆ 2003.-2022. | ✝️
▪️Sa velikom tugom i boli javljamo vam tužnu vijest kako nas je sinoć tragičnom smrću napustio naš junior Ivan.
▪️Ivana ćemo pamtiti kao odličnog i kulturnog dečka koji je uvijek maksimalno izvršavao sve svoje nogometne obveze te jednim dijelom karijere konkurirao i za seniorsku momčad.
▪️Posljednji ispraćaj našeg dragog suigrača održati će se u utorak (15.03.) u 13:00h na Gradskom groblju u Županji.
▪️Ovim putem klub izražava najiskreniju sućut obitelji i prijateljima.