Županijski derbi u Grubišnom polju, Sloga gostuje u Ferdinandovcu – 4. NL BJ-KC-VT

Ono što 4. NL BJ-KC-VT nudi svakog vikenda tjera nas da nogomet volimo sve više. Pred nama je 5. kolo jedne od najatraktivnijih liga ovih prostora.

Oglas

Subotnji raspored otvorit će se županijskim derbijem u Grubišnom Polju gdje će snage odmjeriti drugoplasirana Bilogora 91 i Garić koji se nalazi u jednom vrlo pozitivnom nizu. Vodeći Tehničar će na svome terenu ugostiti ekipu Graničara koji će sigurno biti dodatno motiviran nakon pobjede sredinom tjednu u Kupu. Posljednja Čazma pokušat će doći do prve pobjede ove sezone, a protivnik koji dolazi u goste bit će odlična ekipa Bratstva. Zadnji susret koji će se odigrati u subotu bit će između Podravca koji se ove sezone malo muči i još uvijek čeka na prvu pobjedu i Slatina koja je u posljednja 2 kola ostvarila vrlo uvjerljive pobjede.

Oglas

Nedjeljni susrete otvorit će u Imbriovcu domaći Borac koji nije baš u najboljoj formi i gosti iz Molva koji su se uz prošlom kolu osladili pobjedom. U Ferdinandovcu gledat ćemo dvoboj dvije odlične ekipe, trenutno treće i četvrte momčadi, spomenutog domaćina i Sloge iz Zdenaca. Na posljetku ostao nam je još jedan susret između Dinama Predavac i Mladosti iz Kloštra. Obje ekipe ne mogu biti zadovoljne kako su ušle u ovu sezonu pa ćemo sigurno gledati vrlo otvorenu utakmicu i pravu borbu za bodove.