/Žuljević i Bognar doveli Slavoniju do pobjede UTAKMICA PREPUNA GREŠAKA
slavonija našk-156

Žuljević i Bognar doveli Slavoniju do pobjede UTAKMICA PREPUNA GREŠAKA

Za gledatelje je sasvim sigurno bilo vrlo zanimljivo, za trenere s druge strane vrlo stresno jer su im momčadi radile nevjerojatne, početničke greške. Već sami početak je donio prednost Slavoniji nakon jedne u seriji grešaka. Gostujuća obrana je vrlo nonšalantno dočekala jednu dugu loptu koja je bila sve samo ne opasna, ali u toj njihovoj nonšalanciji odlično je reagirao Dino Bognar, ubacio se ispred braniča koji onda radi novu grešku koja rezultira – kaznenim udarcem.

Mimo pravila da ne puca onaj na kome je bio penal Dino uzima loptu i pogađa za 1:0. U 24. minuti gosti sada griješe na desnom boku, Žuljević na drugoj strani pronalazi Bognara koji ne puca dobro ali lopta ponovno dolazi do Žuljevića koji s ruba kaznenog prostora pogađa nebranjeni gol za 2:0. Slijedi prva pogreška domaćina, najprije vratar Bošnjak u tešku situaciju baca svog najmlađeg suigrača Šipuru koji čak i dobro reagira napraviviši prekršaj, ali onda zajedno s ostatkom obrane “spava”, gosti brzo izvode i Tomić izlazi sam pred domaćeg vratara koji nema šanse u toj situaciji i Našk je u igri!

Početkom drugog dijela Dino Bognar je sjajno izveo slobodni udarac, ponovno vratarska intervencija nije bila najsjajnija no Mikšić ima opravdanje i u činjenici da mu je sunce bilo iza lopte ali i da je Bognarov udarac bio zaista odličan. Vratar gostiju odbio je loptu ispred sebe, a tu se na pravom mjestu našao Žuljević i pogodio za 3:1! Niti tu Požežani nisu slomili goste, ali nisu prestali niti s darivanjem. Bošnjak u 56. minuti u jednoj prilično komotnoj situaciji dugo čeka, pa kada je dočekao napucava upornog Tomića od kojeg se lopta odbija u mrežu za 3:2. Nakon što se 20ak minuta utakmica lomila, a mogla je definitivno i na stranu koja bi odgovarala gostima iz Našica, slomila se na stranu domaćih kada je u 81. minuti Ivan Smojvir lijepo pogodio s ruba kaznenog prostora nakon još jedne velike greške posljednje linije gostiju koji su domaćinu darivali loptu na 40ak metara od svog gola. Dvije minute nakon toga Slavonija je konačno slomila utakmicu do kraja na svoju stranu, nova smušenost u gostujućoj obrani završila je udarcem prema golu kojeg je rukom zaustavio Tomislav Rukavina za što je osim kaznenog udarca nagrađen i isključenjem. Ponovno je s bijele točke pogodio najbolji pojedinac utakmice Dino Bognar. Do kraja su gledatelji vidjeli i najbolji potez utakmice, kapetan Slavonije Matijas Šulc je “sombrerom” izbacio gostujućeg braniča na rubu kaznenog prostora uz samu gol-aut liniju, pa povratnom loptom kao na pladnju poslužio Marka Karačića koji nije imao problema pogoditi za konačnih 6:2 i tako okruniti ovu pravu velemajstoriju Šulca.

Ono što valja posebno istaknuti je zaista odlično suđenje u utakmici koje nije bila niti malo laka, mladi sudac Antonio Škobić odaio je fantastičan posao, 90 minuta bez i najmanje greške, a najbolja potvrda tome je i izjava trenera gostiju koji je istu činjenicu istaknuo iako je njegova momčad kažnjena s dva kaznena udarca i isključenjem. Bravo i za Barišića i vrhunsku objektivnost!

dalibor bognar gg karlo antunović mario barišić slavonija našk 1 slavonija našk 2 slavonija našk 4 slavonija našk 5 slavonija našk 6 slavonija našk-006 slavonija našk-016 slavonija našk-032 slavonija našk-047 slavonija našk-051 slavonija našk-062 slavonija našk-066 slavonija našk-068 slavonija našk-070 slavonija našk-093 slavonija našk-114 slavonija našk-120 slavonija našk-124 slavonija našk-127 slavonija našk-128 slavonija našk-144 slavonija našk-146 slavonija našk-152 slavonija našk-155 slavonija našk-156 slavonija našk-158 slavonija našk-160 slavonija našk-166 slavonija našk-187 slavonija našk-192 slavonija našk-197 slavonija našk-203 slavonija našk-209 slavonija našk-211 slavonija našk-219 slavonija našk-226 tomislav žuljević

 

Podijeli
  •  
  •  
  •