/ŽRK Vukovar organizira Kup grada Vukovara ĐAKOVO, PETROVARADIN I OLIMPIJA GOSTI VUKOVARKI
vukovar rukomet dđ

ŽRK Vukovar organizira Kup grada Vukovara ĐAKOVO, PETROVARADIN I OLIMPIJA GOSTI VUKOVARKI

U organizaciji Ženskog rukometnog kluba „Vukovar“ u sportskoj dvorani „Borovo“ u nedjelju 26. siječnja će se održati tradicionalni rukometni turnir „Kup grada Vukovara“, koji će ove godine imati međunarodni karakter. Naime, uz domaćina – ekipu Vukovara, na turniru će nastupiti gošće iz ŽRK „Đakovo“, ŽRK „Olimpija“ iz Osijeka te ŽRK „Petrovaradin“ iz Novog Sada (Srbija).

Turnir se održava od 2007. godine, kao dio priprema za proljetni dio sezone. „Protekla godina je bila jedna od najtežih u povijesti kluba, ali smo uspjeli prebroditi sve poteškoće i ulazimo u 2020. godinu našim tradicionalnim turnirom. Djevojke, pod vodstvom trenera Željka Ringsmutha, naporno rade za vrijeme blagdana da bi se što bolje pripremile za nastavak sezone.

Ovaj turnir će nam pokazati na čemu moramo poraditi, ali želja Uprave je svakako dovesti 2-3 kvalitetna pojačanja kako bi bili konkurentni u nastavku sezone.“ – istaknuo je predsjednik vukovarskog rukometnog trećeligaša Slobodan Božanović. Posebnost ovogodišnjeg turnira je da će se sva četiri susreta izravno prenositi preko YouTube platforme, tako da će svi ljubitelji sporta u tradicionalno rukometnom siječnju doći na svoje i na domaćim terenima.

RASPORED – nedjelja 26. siječanj

12 h  ŽRK „Vukovar“ – ŽRK „Olimpija“ Osijek

13 h  ŽRK „Đakovo“ – ŽRK „Petrovaradin“ Novi Sad

15 h  Susret za treće mjesto

16 h  Finale turnira

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.