/Zrinski proslavio 40. rođendan SVEČANA VEČERA ZA ČLANOVE TE BIVŠE I SADAŠNJE IGRAČE
IMG_3351

Zrinski proslavio 40. rođendan SVEČANA VEČERA ZA ČLANOVE TE BIVŠE I SADAŠNJE IGRAČE

Odbojkaški klub Zrinski iz Nuštra ove se sezone žestoko borio za naslov prvaka 2. HOL Istok, no do naslova nije uspio doći. Nije to Nuštarce spriječilo da veselo proslave okrugli 40. rođendan svog kluba. Tim povodom poslali su nam sljedeći tekst, a mi im želimo još puno sretnih i uspješnih godina.

Dopustite da Vas ovim putem izvijestimo kako je Odbojkaški klub Zrinski Nuštar 29. travnja 2019. godine svečanom večerom i zabavom za navijače, stare/sadašnje igrače, uprave, prijatelje i sponzore, obilježio 40. godina (klub osnovan 10. travnja 1979.) kontinuiranog rada i postojanja, u Domu kulture u Nuštru.

Nuštarski ‘mladić’, nekadašnji Hrvatski europski predstavnik (kup CEV-a 1993. godine), ovu rezultatski sjajnu sezonu 2018./2019. (mlađi kadeti – Državno školsko i klupsko prvenstvo, 1. mjesto Međunarodni turnir u Valpovu, 2. mjesto liga Slavonije i Baranje; Seniori – 2. mjesto Hrvatska odbojkaška liga – istok), zaključio je sa ‘feštom za pamćenje’ sa preko 200 uzvanika pod pokroviteljstvom Općine Nuštar, županije Vukovarsko-srijemske i Hrvatskim odbojkaškim savezom.

IMG_3358_1

Gospodin Željko Jurčević, ispred Hrvatskog odbojkaškog saveza, izjavio je: „Odbojkaški klub Zrinski iz Nuštra je oduvijek bio ‘mali’ klub s velikim zvučnim imenom, jako dobrom reputacijom i koji je izazivao veliko poštovanje gdje god se pojavio. Danas, doživjevši ovo, moram Vam prvo zahvaliti na pozivu, u svoje osobno ime i ime predsjednika saveza, gospodina Ante Bakovića, a zatim ovo ‘mali’ definitivno izbrisati jer ovo što Vi radite, što ste napravili večeras, je fantastično! To nemaju perjanice Hrvatske odbojke, veliki klubovi koji imaju puno bolje financijske i infrastrukturne uvjete. Posebno me veseli zajedništvo i prijateljstvo svih generacija, od osnivača kluba koji su tu s nama do najmlađih polaznika škole odbojke. Vaša neizmjerna ljubav i entuzijazam za odbojkom je primjer svima nama, a Hrvatski odbojkaški savez, zajedno s općinskim načelnikom i predstavnikom županije, obećavamo da ćemo maksimalno pomoći koliko god je moguće, posebice s ogromnim problemom malene dvorane (bez tuševa, op. a.) u Nuštru. To je najmanje što možemo učiniti za Vas! Hvala Vam još jednom od srca i iskreno me veseli naš sljedeći zajednički susret!“

Tijekom večeri organizirana je bogata tombola, sa preko 115 nagrada naših sponzora i prijatelja kluba te u našoj vlastitoj organizaciji, koja je ozarila lica sretnih dobitnika, a djelomično pokrila troškove organizacije proslave.

Cilj proslave je bio ujedini sve generacije kluba, nekadašnje i sadašnje igrače, ljude koji su vodili klub kroz sve ove godine, ljude koji vole i prate svoj Zrinski, sve naše ‘ljute’ rivale i prijatelje, odbojkaške dužnosnike i suce. Pričalo se o odbojci cijelu večer, prepričavale stare priče i anegdote, problemi i pozitivne stvari te stanje u odbojci u Slavoniji. Odbojke koliko Vam srce poželi. Po nama, cilj je ispunjen! Bez obzira na sve probleme koji muče ovaj kraj, barem na jedan dan, sve se zaboravilo i odbojka je definitivno bila broj 1 u Slavoniji!

Kratkim govorom zahvale svima prisutnima, sa velikim osmijehom i suznih očiju, obratio se i predsjednik kluba, gospodin Zlatko Rupčić: „Srce mi puca od ponosa i sreće! Nije me stid zaplakati jer vidjeti Vas sve na okupu, od osnivača kluba, velike većine igrača koji su igrali za Zrinski, navijača i prijatelja kluba do naših najmanjih, a sa sjetom na pokojne, Zdravka Leku, našeg Zdraveta i od milja, ‘tajnika svih tajnika’, gospodina Ivana Leku! Neizmjerno Vam hvala svima što ste došli i što ćemo svi skupa proslaviti ovaj veliki 40. rođendan kluba! Mi ćemo maksimalno raditi i dalje, što bolje možemo, za našu djecu, naš Nuštar i naš Zrinski! Da ime Zrinski i dalje ponosno i prkosno stoji na odbojkaškoj karti Slavonije, Hrvatske i Europe! Hvala načelniku Hrvoju Drinovcu i svim sponzorima na pomoći, dobrim ljudima iz Nuštra na organizaciji i gospodinu Jurčeviću na lijepim riječima. Želim Vam ugodnu i veselu večer i za kraj, IZNAD SVIH – ZRINSKI!“

 

Podijeli
  •  
  •  
  •