Zrinski i Šibenik u nedjelju za jesensku titulu

Nedjelja je poseban dan kad je riječ o drugom razredu hrvatskog nogometa, nedjelja nam donosi okršaj vodeće dvije momčadi lige, Zrinskog i Šibenika.

Oglas

Definitivno je riječ o dvije momčadi koje su najviše pokazale u dosadašnjem dijelu sezone, ne samo kad je riječ o skupljanju bodova nego i kada govorimo o dojmu. Mario Carević i Igor Budiša gaje različite stilove, no obojica su svoje zamisli izvrsno pretočili na teren, momčadi im izgledaju odlično, a sada je stiglo vrijeme za konačni obračun što se 2023. godine tiče!

Oglas

Forma Zrinskog je savršena, pet uzastopnih pobjeda, dovelo je to Budišinu momčad na vrh ljestvice s dva boda prednosti u odnosu na društvo sa Šubićevca. Slavonska momčad ima najbolju obranu lige, primili su samo deset golova, od toga tri na Šubićevcu u prvom međusobnom ogledu. Šibenik ima najbolji napad lige, zabili su 29 golova, dijele sa Sesvetama drugo mjesto kada je riječ o broju primljenih golova, sa samo jednim više od svog nedjeljnog domaćina. Što se napadačkih aduta tiče, Zrinski u Dominiku Doganu ima prvog topnika lige, stasiti napadač zabio je 10 komada, uglavnom je riječ o golovima koji donose bodove. Najveća opasnost po domaći gol prijeti od Carlosa Torresa i Josipa Majića koji su zabili po sedam, ne zaostaje puno ni Ivan Božić koji je postigao pet golova.

Oglas

Puno je toga po čemu su ovo najbolje momčadi lige, puno je sjajnih pojedinaca na obje strane, vrijeme se tokom tjedna uglavnom smilovalo, teren Gradskog vrta bi trebao biti pravi, oba trenera imaju sve snage na raspolaganju pa se imamo pravo nadati jednom pravom derbiju, kladili bi se da neće biti golijade, ali bez obzira na to vjerujemo u dobar nogomet! Za nagradu osim bodova pobjednik vrlo izvjesno dobiva i jesensku titulu…