Zoran Zekić: Čeka nas teška sezona

Nogometaši Slaven Belupa ove nedjelje otvaraju novu sezonu gostovanjem u Varaždinu. Utakmica prvog kola SuperSport Hrvatske nogometne Lige igrat će se s početkom u 19:00, a najavio ju je trener Koprivničanaca Zoran Zekić na jučerašnjoj presici održanoj na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Istaknuo je Zekić da je momčad naporno radila šest tjedana za novo prvenstvo i da je sada cilj na najbolji mogući način ući u novu sezonu.

Oglas

– Imamo dosta mladih igrača koji su sigurno budućnost HNL-a i Slaven Belupa, imaju puno potencijala, rade izvrsno kao i čitava momčad kroz čitave pripreme. Šest tjedana smo marljivo radili, kroz sljedećih mjesec dana ćemo vidjeti koliko to vrijedi. Ono što sam siguran je da ćemo trkački biti u vrhu lige, ali što će nam to donijeti ne mogu znati jer je momčad dosta izmijenjena, imamo četiri iskusna igrača preko 30 godina, imamo nekoliko igrača koje smo doveli da ožive karijere, a sve to naravno u skladu s našim financijskim mogućnostima koje su vrlo skromne u odnosu na veliku četvorku. Siguran sam da će liga biti jako zanimljiva, ali i da će razlika između kvarteta na vrhu i ostatka lige biti i veća nego prošle sezone, to jednostavno diktiraju ulaganja u momčadi – rekao je trener Belupa.

Oglas

Sezona se kako rekosmo otvara gostovanjem u Varaždinu…

Oglas

– Znamo svi da je riječ o susjedskom derbiju, nadamo se da će biti puno gledatelja, a sigurno je za Varaždin Belupo najbolji izbor za otvaranje sezone. Oni su se kroz 2. HNL naučili pobjeđivati, mi smo im sigurno veliki motiv, nisu imali toliko promjena u kadru kao mi. Neće ova utakmica u konačnici odlučivati o čitavoj sezoni, ali svakako bi bilo izvrsno krenuti pozitivno u sezonu. Početni sastav je poznat, neće biti nikakvih iznenađenja, snimili smo protivnika kao i oni nas, taktički ćemo pokušat doći do nekih situacija u kojima bi mi mogli imati prednosti, u konačnici je sve na igračima, nadam se da će oni biti raspoloženi u nedjelju – zaključio je Zoran Zekić uoči otvaranje sezone.