Zoran Rubić ima novi angažman

Nakon turbulentnog ljeta i jesenskog dijela sezone, stvari u Jarmini polako dolaze na svoje. Napravljen je prvi korak, a u Borince je doveden novi trener. Radi se o svakako poznatom imenu u nogometnim krugovima, treneru koji ima veliko nogometno iskustvo. Iskusni 54-godišnji Zoran Rubić od petka je novi strateg na klupi Borinaca. Na poziv nove uprave kluba iz Jarmine trener Rubić je odlučio prihvatiti izazov i u nastavku će sezone voditi Zelene.

Rubić je u svojoj igračkoj karijeri nastupao je za klubove: HNK Cibalia Vinkovci, NK Kamen Ingrad, NK Croatia Đakovo, HNK Belišće, NK Otok, NK Bjelovar. Kao trener uspješno je vodio klubove NK Budućnost Šiškovci, NK Mladost Cerić te u dva navrata NK Nosteria Nuštar gdje je u drugom mandatu osvojio titulu 1. Županijske nogometne lige Vukovarsko-srijemske.

Sve se odigralo bukvalno u 24 sata, u razgovoru sa vodećim ljudima u klubu prvo što me oduševilo bilo je to što su ljudi izuzetno realni glede situacije u klubu, a isto tako privukla me njihova vizija glede budućnosti NK Borinci. Znam da nije lako ali sam siguran da ćemo igrači, uprava pa i ja učiniti sve da klub funkcionira na jedan drugačiji i puno bolji način i da će se to kroz neki period odraziti i u rezultatu. Za mene je dolazak u Borince itekako veliki izazov, a vjerujte da ne bi niti dolazio da ne mislim da možemo nešto zajednički napraviti. Idemo raditi, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti, ja sam svakako optimista. – za klupsku je stranicu rekao novi trener Borinaca Zoran Rubić.