Zoran Galetić preuzeo klupu Oriolika

U predvečerje teškog gostovanja u Đakovu iz Oriovca stiže vijest o novom trenerskom rješenju na klupi Kraljeva kupa, riječ je o iskusnom i puno puta dokazanom stručnjaku Zoranu Galetiću koji klupu preuzima od Miroslava Stefanovića.

Oglas

– Dogovorili smo se za preostala tri kola, nakon toga ćemo sjesti i vidjeti hoćemo li nastaviti suradnju. Moram se zahvaliti vodstvu kluba na ukazanom povjerenju, iako imam puno klubova iza sebe Oriolik je sigurno iskorak i lijepa prilika, ipak je riječ o ozbiljnom rangu, vjerujem da ćemo surađivati na vrlo ugodnoj razini. Malo je vremena za nešto konkretno učiniti, posebno jer nam je odmah prva utakmica protiv lidera, dobro poznajem većinu igrača ali ne ipak baš sve pa će dobar dio posla obaviti moji pomoćnici, ja sam tu da primarno izvučem igračima osmjehe na lica. Dobra atmosfera je ključna, želim donesti novu energiju u svlačionicu, bitno je da uživaju u nogometu, u treningu, utakmici, da s osmjehom na licu igraju nogomet, ako to uspijemo ne sumnjam da će nam se to vratiti kroz rezultate – izjavio je novi trener Oriolika za Sportalo.

Oglas

Gospodin Galetić je u dosadašnjoj karijeri vodio klubove kao što su Slavonac Bukovlje, Slobodnica, Omladinac Gornja Vrba, Svačić Stari Slatinik, Željezničar Slavonski Brod, Zvonimir Donja Vrba, Slavonac Gornja Bebrina i Tomislav Donji Andrijevci, a posljednji klub koji je vodio bio je Amater Slavonski Brod!