/ŽOK Osijek večeras od 20 sati igra uzvrat protiv Mladosti OSJEČANKE SIGURNO MOGU PROTIV MLADOSTI
IMG_0968

ŽOK Osijek večeras od 20 sati igra uzvrat protiv Mladosti OSJEČANKE SIGURNO MOGU PROTIV MLADOSTI

Večeras od 20 sati trenutno najbolje slavonske odbojkašice igraju uzvratni susret polufinala doigravanja za prvakinje države protiv zagrebačke HAOK Mladosti.

Sigurno je da Fančovićeve djevojke očekuje težak zadatak, no u prvoj utakmici u Zagrebu pokazale su da se sigurno mogu nositi s favoriziranim gošćama. Naravno, Mladost dolazi kao favorit, no uz onakvu igru kakvu su pokazale u prvoj utakmici i neizostavnu podršku s tribina mogu Osječanke do iznenađenja i majstorice u kojoj bi sve bilo otvoreno.

Sigurno su djevojke već sada odradile pravi posao, sezona je bila kao iz snova izuzev ozljede zbog kojih svakako ostaje popriličan žal, no onaj sportski dio bio je sjajan! Sjajna sezona, ali sigurno za osječke odbojkašice imaju želju učiniti je fenomenalnom, a za to sigurno imaju kvalitete i znanja, jedino je upitno koliko će tjelesno moći izdržati. Fančović praktično koristi 7 igračica, dok s druge strane stoji ekipa koja se čitavo vrijeme rotira, 10 djevojaka dobiva veliku minutažu što je ogromna prednost za gošće. No, slavonski inat je nadaleko poznat, pa ne sumnjamo da će i večeras biti i te kako aktualan, ići će “na glavu” od prve do posljednje lopte, pa ako i ne uspiju izboriti majstoricu, zaslužile su ogroman aplauz, ali i dolazak velikog broja gledatelja u malu dvoranu Gradskog vrta.

Podijeli
  •  
  •  
  •