/ŽOK Osijek 06 nezaustavljiv, pred nama je bogata odbojkaška srijeda OSJEČANKE RUTINSKI SLAVILE PROTIV KOSTRENE, ĐAKOVČANKE LOVE SPAS PRVOLIGAŠKOG STATUSA
žok osijek 06

ŽOK Osijek 06 nezaustavljiv, pred nama je bogata odbojkaška srijeda OSJEČANKE RUTINSKI SLAVILE PROTIV KOSTRENE, ĐAKOVČANKE LOVE SPAS PRVOLIGAŠKOG STATUSA

U utorak je odigrana jedna utakmica 8. kola kod žena, a Osijek 06 je nastavio pobjednički niz u novoj skupini.

Osječanke djeluju fantastično u posljednje vrijeme, pobjede dolaze kao na tekućoj vrpci i čini se da trener Fančović jednostavno mora biti zadovoljan igrom svojih štićenica. Protiv Kostrene se pobjeda i očekivala, na kraju 3:1 slavlje Osječanki. Tek su se u 3. setu malo opustile i dozvolile slavlje gošćama, da bi onda u 4. setu dodale gas i rutinski ga dobile sa 10 poena viška.

Odigrali smo dobru utakmicu, pošto sam imao dvije igračice koje su iskrenule zglob pa su po prvi put igrale nakon 2 tjedna. Kostrena nam nikako ne odgovara, nisu udaračka ekipa nego igraju taktički. Sama utakmica je bila dobra, zanimljiva. Svaki set smo dobili sa 10ak poena prednosti osim tog trećeg gjde nam je definitivno pala koncentracija – rekao je Dario Fančović trener Osječanki za Sportalo.

U skupini II. ŽOK Nova Gradiška gostuje u Dubrovniku i imaju prekrasnu priliku slaviti i potpuno se primaknuti osiguranju minimalno 2. mjesta na kraju. Unatoč činjenici da će na dan utakmice putovati u Dubrovnik, ipak je kvaliteta na strani Slavonki, i očekujemo 3 boda iz jadranskog bisera. U istoj skupini ŽOK Vinkovci će ugostiti vodeću ekipu skupine, ŽOK Rovinj i pokušati pobjedom ostati u igri za ostanak u 1. skupini sljedeće sezone.

U skupini IV. OK Đakovo gostuje u Zadru i eventualnom pobjedom se vraćaju u igru za ostanak, eventualni poraz od pojačanih Zadranki bi mogao biti koban. Đakovčanke se sasvim sigurno mogu nositi sa Dalmatinkama, ali igra mora biti na jako visokom nivou u tom susretu. Sezona se polako primiče kraju, svaki bod je iznimno bitan za Đakovo, pa ni poraz uz osvojeni bod ne bi bio za baciti.

Odbojkašice će inače ponovno na parket za vikend, kada igraju isti ovi parovi, samo naravno mijenjaju domaćinstvo.

Podijeli
  •  
  •  
  •