ŽOK Ivanec: Održana Skupština u pobjedničkoj atmosferi

Ženski odbojkaški klub Ivanec nedavno je održao svoju redovnu godišnju skupštinu u prostorijama Zajednice sportskih udruga grada Ivanca. Na skupštini su prisustvovali igračice, članovi Skupštine kluba te neki lokalni dužnosnici poput zamjenika gradonačelnika Marka Friščića, višeg stručnog suradnika Ane Jagetić i tajnika Boris Gotala.

Oglas

Predsjednik kluba, Vladimir Grudenić, otvorio je skupštinu, a njenim je radom predsjedavao zamjenik predsjednika kluba, Goran Habek. U izvješću o radu za 2023. istaknuti su uspjesi klubova u različitim ligama, uključujući osvajanje naslova jesenskih prvaka i viceprvaka u Kupu. Čak pet klupskih ekipa jesen su završile na vrhu ljestvice!

Oglas

Financijsko izvješće i plan rada za 2024. također je podnio Grudenić, a sve prezentirane informacije su jednoglasno prihvaćene. Skupština je donijela odluke o izmjenama Statuta Kluba te izboru nadzornog odbora i stegovne komisije.

Oglas

Zamjenik gradonačelnika Marko Friščić pohvalio je rad kluba, ističući podršku grada mladim igračicama. Također je najavio izgradnju dva odbojkaška igrališta na pijesku, što će dodatno popularizirati sport u regiji.

Uz želje za daljnjim uspjesima u ovoj godini, klubu je poželio mnogo uspjeha.