ŽNK Osijek u borbi za titulu prvakinja Lijepe Naše

Sportski duh i fer-plej, stoluje unutar momčadi ŽNK Osijek i ŽNK Split.  U Prvoj ženskoj nogometnoj ligi , zadnjih se godina, pojačala nogometna kvaliteta. Osim, Osijeka i Splita, primjetan je napredak Dinama i Agrama, uz suport nogometašica Donata, Neretve, Marjana i slavonskobrodske Viktorije. Dobro, treba biti realan i korektan, pa valja istaknuti probleme unutar ŽNK Viktorija, koja je na pragu ispadanja iz 1.HNLŽ. 

Oglas

Osluškujući najave nedjeljne tekme Split – Osijek, u okviru doigravanja 1.HNLŽ na nogometnom stadionu u Zmijavcima , iz oba tabora pršti pozitiva. Fer-plej na prvom mjestu. Sudar dva hrvatska ženska nogometna diva – garancija je uzbudljivih 90 minuta, uz moguću sudačku nadoknadu vremena, a tko će odnijeti pobjedu u ovom srazu, teško je predvidjeti. Nijanse su u pitanju, a lopta je okrugla. Splićanke ne samo da nemaju vlastito igralište, nego moraju domaće susrete igrati gotovo sto kilometara dalje u Zmijavcima. Po mnogočemu Osječanke su blage favoritkinje. Od igračkog kadra,motiva,logistike,struke do upravljačkih klupskih struktura. 

Oglas

1.HNLŽ nije završila, kao niti borba za Kup. Samo, da na službenoj web-stranici Hrvatskog nogometnog saveza, uvaže i korektno poprate , prvenstvo i kup, do kraja. Pogotovo u kontekstu onih koji su se uspavali u posljednje vrijeme.

Oglas

Za Sportalo Boris Markuš