Značajno pojačani Zagorec cilja miran ostanak u trećem razredu HR nogometa

Puno se toga događalo u Krapini tokom zimske pauze, Zagorec u proljeće ulazi potpuno rekonstruiran, s novom upravom, novim trenerom i slobodno možemo reći potpuno novom momčadi.

Oglas

Krenimo od temelja odnosno uprave, novi predsjednik kluba je Tomislav Pernjek, dosadašnji klupski direktor koji je na čelu kluba naslijedio Miljenka Merkaša, šef struke prve momčadi postao je Perica Vidak koji je naslijedio Damira Petravića.

Oglas

Pred Vidakom je ozbiljan zadatak, no uprava kluba je ovaj put odradila ozbiljan posao, pa ako je suditi po imenima riječ je o momčadi koja bi morala osigurati ostanak što je u aktualnoj situaciji i jedini realan zadatak.

Oglas

– Pošto je prva polusezona bila pomalo turbulentna za proljeće smo postavili cilj mirno izboriti ostanak bez nekakvog velikog stresa. Napravili smo jako velike promjene u igračkom kadru, doveli smo već osam novih igrača, radimo na još 3-4 i ako to uspijemo realizirati imat ćemo odlično posloženu momčad iako je i sada to jako dobro. David Čondrić iz Lokomotive, Nethan iz Gorice, Marko Krznarić iz Sesveta, Mateo Dunjić iz Jaruna, Matej Adžić, Tomislav Turčin i Matija Kanceljak su imena koja će nam sigurno dati puno na iskustvu i kvaliteti uz dečke koji su ostali od jesenas predvođene Matijom Smrekarom. Imamo i devet mladih igrača u kadru iz Škole, vjerujem da će i među njima biti onih koji će se izboriti za svoje minute. Imamo sjajne uvjete za rad u Krapini, Zagorec je dobro posložen klub, pripreme odrađujemo na svom terenu s umjetnom travom i jedino što nam malo kvari planove su vremenske prilike, no dečki rade izvrsno, odaziv na treninge je 100% kao i angažman na njima – rekao nam je Perica Vidak, novi trener Zagorca.

Posljednju provjeru pred prvenstvo Zagorec će imati protiv lokalnog rivala Tondacha, dok će prije toga odmjeriti snage sa Dubravom i bivšim trenerom Damirom Milinovićem. Nastavak sezone 25. veljače momčadi iz Krapine donosi gostovanje u Dugom Selu.