Zmijavčani krenuli s radom uz veliko pojačanje u veznom redu

Nogometaši Croatije iz Zmijavaca ne mogu se podičiti uspješnom jeseni, no uprava kluba je za početak priprema treneru Marinu Oršuliću servirala veliko pojačanje u vidu Olivera Petraka, momka s velikim iskustvom koji bi sa Stipom Bačelić-Grgićem mogao tvoriti ponajbolji vezni red lige, naravno, puno je posla i rada da bi se do toga i došlo.

Oglas

– Evo upravo smo stigli u Međugorje, dobro ćemo se pripremiti za drugi dio sezone, puno je posla pred nama. Cilj je naravno ostanak, ali ne samo ostanak nego i što bolja igra i što bolji rezultati, nećemo se zadovoljiti minimalnim. Ovdje ćemo imati jako dobre uvjete za rad, iskoristit ćemo ih na pravi način i spremni dočekati taj dvoboj protiv Vukovara – za Sportalo je rekao Marin Oršulić, trener Croatije Zmijavci.

Oglas

Marin Oršolić je okupio momčad, krenuo s radom, a od 11. siječnja momčad će na pripreme u Međugorje gdje će odraditi glavni dio priprema i odigrati sedam utakmica uoči otvaranja proljetnog dijela sezone koji za njih kreće ranije nego za većinu klubova jer će 12. veljače ugostiti Vukovar u zaostaloj utakmici 17. kola.