Zločesti plavi dečki imaju veliko srce kao i svi navijači naših klubova!

Percepcija zločestih dječaka kako sugerira ime pada u vodu uvijek kada je u našoj državi teško – tada postaju Plavi anđeli, ali ne samo oni – Kohorta, Torcida, Ultrasi, Armada…sve ostale navijačke skupine malih klubova i ostalih sportova počinju kucati kao jedno hrvatsko srce. Ovo je samo jedna od priča kojih ćemo se sigurno naslušati narednih dana – o nesebičnom herojstvu i pomoći onima kojima zatreba. Na tragu onoga kako nas razgale naši sportaši u svojim arenama kreću redovito i navijači – sport, sportaši i navijači su pravi, istinski ponos Hrvatske.

Oglas

Kao prvo veliko HVALA svima vama vrijednim dečkima! Ja sam mama djeteta koje ste jučer spasili u Petrinji. Ne znam tko je od vas to bio jer sam za to vrijeme zapela u koloni ispred Petrinje. Moj sin je pao krpajući krov na našoj kući na adresi Artura Turkulina 37b gdje ste vi čistili lopatama šutu, zvao je u pomoć i vi ste mu pomogli i pozvali Hitnu. Jedan od vas mi se javio na sinov mobitel, ali ne znam koji. Želja mi je znati tko je od vas divnih ljudi zadužio jednu majku za cijeli život. Spasili ste mi sina, počistili ulicu, počistili okolo kuće! Vi ste anđeli Božji, javite mi se da znam tko mi je sina spasio molim vas!
Do neba zahvalna majka iz Petrinje – u potrazi za svojim herojem i herojima je Alma Šarić s područja Petrinje koja se javila sa zahvalom na Facebook stranici Zona Dinamo jer su joj hrabri plavi dečki spasili sina spašavajući i ono što se spasiti da od pripadajuće imovine.

Oglas

Čitav post pogledajte na stranici FB Zona Dinamo

Oglas

Foto FB Zona Dinamo