/Zlatko najavljuje derbi de la Mamma mia KVALIFIKACIJE ZA 2. ŽNL NS OSIJEK
mursa zanatlija mačkamama

Zlatko najavljuje derbi de la Mamma mia KVALIFIKACIJE ZA 2. ŽNL NS OSIJEK

S obzirom da su na stranicama sportala termini za 2. ŽNL rezervirani za ponedjeljak i utorak ovo je prilična iznimka, ali situacija je takva da jednostavno moramo ovo objaviti. Nismo stigli ni pogledati rezultate 2. ŽNL NS Osijek ali smo naletjeli na objavu na stranici Murse iz koje je sve jasno, pobjedom su osigurali pretposljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za ostanak u kojem će im protivnik biti – LIO. I sve bi to bilo u granicama normalne objave da autor nije Zlatko Koščević, predsjednik Murse i naš povremeni kolumnist. Na suprotnoj strani u kvalifikacijama bit će Igor Glad, njegov veliki prijatelj, ali i žestoki rival s komentarima na društvenim mrežama pa s velikim nestrpljenjem čekamo i obračun na terenu i na prostranstvima interneta. Da ne družimo, bit će to spektakl, a legendarni Zlaja je to najavio u svom stilu. Uživajte, nadamo se da će biti još poneka rečenica o ovom epskom dvoboju.

Današnjom pobjedom nad vrlo korektnom ekipom NK Slavonije iz Ivanovca, matematički smo osigurali dodatne kvalifikacije za ostanak u 2. Bundes ligi. Što reći?
Čekaju nas dva derbija De la Mamma mia, derbija Tko preživi pričat će, Old propale Firme derby. Dvije tekme između Sirotinja Uniteda i Beskućnik Citiya na čijim klupama sjede dvije iskusne trenerske kvrge, Bitlsi, Stjepan the Hitman Šarac na našoj i Igor de Glad Đabalebarovski, magistar mutnog i onostranog, inžinjer magle i haosa.(Svaka sličnost s Đarovskim je slučajna). Da li će se prva tekma igrati na našoj La Bonbonjeri ili na pomoćnom igralištu NK Elektre tzv. Kazan gruntu, na kojem domaćin NK Lio nije izgubio tekmu od 1573. godine odlučit će ples zgužvanih kuglica od papira uz prisustvo međunarodnih mirovnih snaga, GONG-a, predstavnika arbitražnog sportskog suda iz Lausanne i pučkog pravobranitelja.Termine tekmi ne zna ni Google.
Svekoliko pučanstvo, odnosno otprilike 14 sadomazohista koje još, unatoč svemu, zanimaju ovakvi spektakli, na vrijeme ćemo obavijestiti putem sredstava informiranja odnosno usmenom predajom.
Sportski pozdrav!

Podijeli
  •  
  •  
  •