Zlatko Dalić i Davor Šuker postigli dogovor

Nije još na papiru, ali načelno su dogovor o produženju suradnje postigli predsjednik Davor Šuker i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Bliži se istek ugovora pa je Šuker krenuo s pregovorima koji očito nisu dugo trajali niti je bilo nekih velikih upitnika oko nastavka suradnje.

Oglas

Daliću ugovor istječe 30.lipnja kada bi trebao potpisati novi, a na koji vremenski rok ostaje za vidjeti, vjerojatno do završetka Eura 2021. Zlatko je u zadnje vrijeme na meti brojnih bogatih i uglednih klubova i reprezentacija no očito ostaje dosljedan sebi i svome tako da mu niti silan ples dolara pred očima nije suzio vidokrug.

Oglas

Šteta što nije dobio priliku i na drugom velikom natjecanju u nizu pokazati svoju vrijednost i vrijednost Vatrenih koji skupa s njim traže potvrdu da smo i dalje reprezentacija iz samog vrha svjetskog nogometa, a ne samo slučajni prolaznici na velikim natjecanjima te potvrdu velikog srebra iz Rusije.

Oglas

No produljenjem ugovora dobit će priliku odraditi još jedni veliko natjecanje, a to je EP koji se prolongirao na narednu kalendarsku godinu. Izbornik je do SP-a imao plaću oko 500 000 eura, a nakon Rusije je dobio povećanje u stopostotnom iznosu.

Foto FB Slobodan Kadić