ŽKK Plamen i TK Brod u novom Sport plusu

Uz uobičajeni pregled događaja na nogometnim terenima koji je zasebna tema, u novom izdanju Sport plusa u ponedjeljak od 20,30 sati Josip Šebalj će ugostiti požeške košarkašice i brodske tenisače.

TEMA: 1 – Ženski košarkaški klub “Plamen Požega” – osvrt na pripremni peirod uoči početka nove sezone u kojoj klub igra u sjevernoj skupini Premijer lige s još 5 klubova. Uz Osječanke, igračice trenera Englmana su jedine predstavnice Slavonije i Baranje u najvišem rangu ovog natjecanja u Hrvatskoj. Osim o novoj sezoni, novim igračicama i ambicijama bit će riječi i o utakmici 1. kola protiv Zagreba na gostovanju.

 

 

GOSTI: * Vladimir Englman, trener ŽKK “Plamen Požega”

    

              * Jelena Ivezić, ŽKK “Plamen Požega”

 

TEMA: 2Rezultati nogometnih liga: Treća HNL – istok, MŽNL Brod /Požega te dvije skupine Prve ŽNL Brodsko – posavske, istok i zapad.

                                 

TEMA: 3 – Tenis klub “Brod” – osvrt cijelu sezonu i godinu te na posljednje natjecanje na kojem su seniori osvojili 3. mjesto u Kupu Hrvatske što je najbolji rezultat u klupskoj povijesti. Također bit će riječi i o rezultatima mlađih dobnih uzrasta kao i o klupskim natjecanjima koja organiziraju. Pogotovo na posljednje PH do 10. godina na kojem je Dominik Škrinjar osvojio 3. mjesto što je također povijesni uspjeh. Plan do kraja godine i kako iskoristiti zimski period te želja za 2021. godinu.

 

GOST: * Igor Avramović, predsjednik Tenis kluba “Brod”              

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.