Željko Medić preuzeo vruću trenersku klupu NK Rezovca!

U vikendu u kojem je bez trenerskog angažmana izgubilo čak četiri trenera u 1.ŽNL VPŽ, jedna od njih je promjena trenera na klupi NK Rezovca gdje će dosadađnjeg trenera Ivana Ćavara zamijeniti Željko Medić. Iz kluba su se treneru zahvalili nakon tri uzastopna poraza te su mu se zahvalili na svemu što je napravio za Klub. Novo trenersko rješenje Željko Medić vrstan je poznavatelj stanja u Rezovcu,a s obzirom da je i sam Rezovčanin nije puno dvojio o novom trenerskom angažmanu.

Oglas

NK Rezovac nakon dvije uvjerljive pobjede sa gol razlikom 15:1 bila je na čelu poretka 1.ŽNL VPŽ nakon čega su uslijedila tri poraza, redom od Zdenaca, DOŠK-a i Lukača, te se uprava kluba odlučila na promjenu trenera u nadi da će uspjeti prodrmati uspavalog giganta. Cilj kluba pod novim terenerom je stabilizirati se i držati se sredine prvenstvene ljestvice!

Oglas

-“Želimo se prije svega zahvaliti na suradnji bivšem treneru Ivanu Ćavaru, s kojim smo od početka u sjajnim odnosima, i ostat ćemo bez obzira na ovaj prekid suradnje. Izostao je nažalost dobar rezultat, u posljednja tri kola nanizali smo tri visoka poraza i posljedica toga je ostavka trenera. Ekspresno smo pronašli novo rješenje, sigurni smo da će novi trener “prodrmati” ekipu i da će podići ekipu na zadovoljavajuću razinu te mu želimo puno uspjeha!“- komentar je predsjednika kluba Antonija Ilijaševića

Oglas

Nakon završene igračke karijere trener Medić čini se kao idealne rješenje rezultatske krize u Rezovcu, a s obzirom na njegovo izvrsno poznavanje prilika u Rezovcu, iz Kluba kao i sam trener nadaju se dugoj i uspješnoj suradnji!

-“Nakon završene igračke karijere vrijeme je za nove izazove, a gdje prije nego u svome mjestu i klubu. Sa mnogim igračima sam dijelio svlačionicu i igrao, tako da veliku većinu ekipe dobro poznajem. Znam kkava je doista kvaliteta ove momčadi i bilo je teško vidjeti kako se muče u posljednjim kolima, tako da spremno dočekujem ovaj trenerski izazov i nadam se da ćemo svi skupa pronaći put na pobjedničke staze. Hvala svima na ukazanom povjerenju, idemo se igrati nogometa!”- prokomentirao je novi trener NK Rezovca, Željko Medić

Novi trener Željko Medić svoju igračku karijeru započeo je u mlađim uzrastima Tvina u Virovitici, zatim preselio u Slaven Belupo i na koncu Suhopolje u kojemu je napravio i prve seniorske korake. Najveći dio karijere nakon toga proveo je u Lukaču 05 u kojemu je bio jedan od glavnih igrača, odnosno motor ekipe, i sa kojim je osvojio naslov županijskog prvaka. Prije pet godina vraća se u rodni Rezovac gdje je odigrao nekoliko sezona i povukao se u igračku mirovinu. Nakon kraćeg izbivanja iz nogometa vraća se na Lanište, ovaj puta u ulozi stratega.

Novom strategu Mediću kao i starom treneru Ivanu Ćavaru želimo puno uspjeha u privatnom kao i poslovnom životu!