/Željko Matijević više nije trener Hrvatskog Dragovoljca MARKO VIDAKUŠIĆ PRIVREMENO RJEŠENJE
IMG_20180815_182754

Željko Matijević više nije trener Hrvatskog Dragovoljca MARKO VIDAKUŠIĆ PRIVREMENO RJEŠENJE

BRODSKI DRENOVAC- Željko Matijević više nije trener Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca. Nakon ispadanja iz Kup natjecanja u utakmici sa Slogom iz Trenkova u kojoj su Drenovčani poraženi visokim rezultatom 5 : 1 , te  prva dva ovo jesenska kola u 1. ŽNL Požeško-slavonskoj  u kojima su igrači Hrvatskog dragovoljca doživjeli dva poraza, od Sulkovaca i Graničara iz Bučja , trener Matijević obavijestio je predsjednika kluba Petra Dražetića da podnosi ostavku,  dodatno je  obrazlažući prirodom posla i prevelikom zauzetošću na svom profesionalnom radnom mjestu.
               U razgovoru sa predsjednikom Hrvatskog dragovoljca, Petrom Dražetićem , potvrđeno  nam je da je ostavka trenera Željka Matijevića prihvaćena i da se traži riješenje za mjesto trenera seniorske momčadi Hrvatskog dragovoljca. U međuvremenu doznali smo da je predsjednik kluba razgovarao sa Markom Vidakušićem da privremeno preuzme vođenje prve momčadi , što je i sam Vidakušić potvrdio i kao takvo riješenje prihvatio. Marko Vidakušić  je član Izvršnog odbora kluba i trenutno je trener mlađih uzrasta u Hrvatskom dragovoljcu, a dobro je poznato da je trinaest godina bio  trener prve momčadi drenovačkog županijskog ligaša, i da je jako vezan za Drenovac i ovak klub.
U kratkom razgovoru Vidakušić nam je  rekao , da će od ovoga postojećeg igračkog kadra Hrvatskog dragovoljca , koji čine najvećim dijelom mlađi igrači iz Drenovca, uz dobar rad na treninzima, pokušati satabilizirati momčad, vratiti joj samopouzdanje do mjere,  da uvjeri igrače da oni sigurno mogu jednako pravno parirati bar polovici klubova sa kojima se u 1. ŽNL natječu. Koliko je u tome do sada uspio , igrači Hrvatskog dragovoljca imati će priliku pokazati već u nedjelju (danas) u utakmici u Mihaljevcima , gdje im je domaćin, ne baš gostoljubiva, Croatia.
Tekst i foto Franjo Memedović
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.