Željezničar i Zoljan remizirali, Motičina mirno slavila kod Zagorca

Proteklog vikenda odigrano je 18. kolo Našičke druge lige. Kao i obično najefikasnija momčad bila je Donja Motičina koja je Zagorcu u samo 30 minuta utrpala osam komada, a onda se dogodilo ono što nitko od nas ne želi viđati na nogometnim terenima. Prekid zbog “ozljeda” i nedovoljnog broja igrača Zagorca za nastavak susreta. Velika šteta za momčad Motičine koja bi tko zna još koliko pogodaka zabila da se susret odigrao do kraja.

Motičina je utrpala osam komada Zagorcu u prvih pola sata, a onda je utakmica prekinuta zbog “ozljeda” igrača Zagorca. Dino Karin predvodio je Motičinu s tri pogotka, pratio ga je Mateo Slivečko sa dva, a po jedan su dodali: Matko Mikola, Marin Knežević i Vladimir Torčić. Sloga je rutinski slavila na svom terenu protiv Mladosti iz Stipanovaca rezultatom 3:0. Josip Lulić, Davor Visković i Elvis Mihaljević su postigli pogotke. Željezničar i Zoljan su  podijelili bodove u ovom kolu, konačan rezultat bio je 3:3. Bila je to utakmica puna nadmudrivanja i nadigravanja. Tomislav Ivančić donio je prednost Željezničaru u 22. minuti susreta, samo 5 minuta nakon Ivan Devald vraća stvari na početak. Pred kraj prvog dijela Tomislav Kolembus postiže pogodak i odvodi Željezničar sa prednosti na odmor. Dobar dio drugog dijela protekao je na sredini terena sve do same završnice susreta kada se dogodila prava drama. U 82. minuti Josip Katruša poravnava rezultat, a u 92. minuti Bruno Vonić seli prednost na stranu Zoljana. Kada su svi mislili da je to kraj i da je Zoljan odnio kući sva tri boda, u 94. minuti ukazao se Dino Gašparić koji je svojim pogotkom donio vrijedan bod svojoj momčadi.

Dvoboj između Šipovca i Omladinca je drugi susret koji se završio bez pobjednika u ovom kolu. Na otvaranju susreta Saša Klaban i Mislav Kubala donose dvostruku prednost Šipovcu, 7 minuta prije kraja prvog dijela Matej Milković smanjuje zaostatak. U 55 minuti Josip Vranić mirno pogađa s bijele točke i donosi bod Omladincu. Iskrica je slavila na gostovanju kod Lile rezultatom 0:1. Jedini pogodak na susretu postigao je Bruno Jantula. Zanimljivu utakmicu odigrali su Omladinac iz Nize i Vihor II. Vihor je na kraju slavio rezultatom 2-3. Igor Zubaj predvodio je Vihor s dva pogotka, a jedan je dodao Sandi Vida, dok su za Omladinac pogađali Josip Knežević i Luka Stojaković.