/Želimo Vam sretnu novu 2020. godinu!!! NEKA BUDE PUNA ZDRAVLJA, SREĆE, LJUBAVI I USPJEHA
Violet Fireworks Photo New Year Card

Želimo Vam sretnu novu 2020. godinu!!! NEKA BUDE PUNA ZDRAVLJA, SREĆE, LJUBAVI I USPJEHA

Za nama je još jedna godina, četvrta kako se družimo na Sportalu i pratimo najbolje što možemo sport u Slavoniji i Baranji. Kao i svaka i ova 2019. imala je svojih lijepih, manje lijepih i ružnih i tužnih dana, nadamo se da će u novoj biti puno više onih kojih ćemo se u budućnosti sjećati s osmijehom, kako nama tako i svim našim čitateljima.

Posljednji dan godine najbolje je vrijeme za rekapitulaciju učinjenog do sada. Kako znate Sportalo je svijetlo dana ugledao 17. prosinca 2015. godine, a od tada do danas došli smo do impozantnih brojeva koje nismo mogli niti zamisliti. Ukupno je u ove četiri godine na našim stranicama bilo 1 234 600 jedinstvenih korisnika, a od tog nevjerojatnog broja s obzirom da smo isključivo sportski portal, a uz to vezan za relativno malu regiju vratilo nam se nevjerojatnih 77,5% čitatelja!

Screenshot_4 Screenshot_5

Samo u godini čije zadnje sate brojimo na Sportalu se okupilo više od 430 000 ljudi, ili u prijevodu više od pola ukupnog broja stanovnika Slavonije i Baranje!

Screenshot_6

Što se Vas tiče možemo samo reći bravo i hvala. Hvala na posjetama, hvala na javljanju rezultata, hvala na brojnim pohvalama i konstruktivnim kritikama! Što se nas tiče i mi smo bili vrijedni i odradili velik posao, trenutno smo na 15 148 objavljenih tekstova ili 3 787 godišnje, a u protekloj smo bili najvrijedniji s više od 4 000!

Kao i uvijek moramo se zahvaliti ljudima bez kojih bi to bilo nemoguće, ljudi koji nam šalju vijesti, informacije i fotografije. Od srca se zahvaljujemo svima, a spomenut ćemo samo nekoliko jer bi bilo nemoguće svima zahvaliti s obzirom da je riječ već o sigurno više od stotinu ljudi. Prvo mjesto među onima kojima zahvaljujemo opet pripada sportskom fanatiku i pravoj enciklopediji Josipu Šebalju, zatim je tu sa sličnim karakteristikama Jurica Bešlić. Veliko hvala ide i gospodinu Anti Boriću, Miri Šoli, Siniši Đuriću, Marijani Vojnić, Marku Hruškaru, Lauri Bašić, Borisu Markušu, Zlatku Koščeviću, Franji Memedoviću, Renatu Martinku, Milanu Kordiću, Mariju Mihiću, Đorđu Stojšiću, Mirku Mečiću, krešimiru Putriću, Manuelu Čarđiću, Magdaleni Mijaković kao i brojnim drugim sportskim entuzijastima kojima je stalo da se o njihovom ili radu njihovih klubova čuje što više i dalje. Također svim trenerima koji nesebično odvajaju vrijeme nakon utakmica pa se javljaju i kada nisu baš dobro raspoloženi, a isto tako onima koji nam šalju svoje izjave.

Zahvaljujemo se svim sponzorima, gradovima i gradonačelnicima koji su nas prepoznali kao promotore sporta svojih sredina te svakako tvrtci Laurea i Luki Mandiću koji se brine o održavanju naše stranice i svih njenih funkcija i potreba. Želja nam je nastaviti suradnju sa svima vama, produbiti je i osnažiti novim ljudima kako bi naša sportska obitelj postala još veća i brojnija.

Sigurno smo nekoga izostavili, nije namjera jer doista radimo divan posao preko kojega stječemo brojne prijatelje tako da ste svi vi koji sudjelujete kao i svi vi koji čitate uključeni u naše najiskrenije dobre želje i zahvale na do sada učinjenom. Živjeli i sretno u narednih 365 dana.

Podijeli
  •  
  •  
  •