Zelčin šokirao Slavonce, Valpovka očekivano bolja od Satnice

Danas su odigrane polufinalne utakmice Kupa nogometnog središta Valpovo. U Satnici je gostovao međužupanijski ligaš iz Valpova, dok je Zelčin bio domaćin županijskom prvoligašu Slavoncu iz Ladimirevaca.

Oglas

Vrlo ozbiljno je Majdenićeva momčad shvatila današnju polufinalnu utakmicu kod županijskog drugoligaša u Satnici. Ni sam Majdenić nije puno htio riskirati, pa je na teren poslao najbolju jedanaestoricu, što mu se ubrzo i vratilo. Valpovčani su već na poluvremenu imali prednost od dva pogotka zahvaljujući zgodicima Ćavara i kapetana Mutshausa. Odmah na poluvremenu Valpovka radi dvije izmjene i još pojačava ritam, a uz to i zatvara prilaze svojim vratima. U 80. je minuti točki na i postavio Pavlović.

Oglas

Oglas

Veliko su iznenađenje danas napravili nogometaši Zelčina koji su na svom terenu minimalno porazili višerangiranu momčad Slavonca iz Ladimirevaca, te tako izborili nastup u finalu. U 10. je minuti domaći igrač s brojem 10, Željko Stanković donio prednost domaćinu, što je bio i krajnji rezultat utakmice. Ladimirevčani su tako nakon sjajnog otvaranja prvenstva u 1. ŽNL, u samo četiri dana doživjeli dva poraza, pa se dolazi do zaključka kako je pauza zbog odustajanja Metalca Matokovićevoj momčadi došla u najgore moguće vrijeme. S druge strane, Zelčin će u borbu i za drugi trofej. U sljedeću srijedu, u Samatovcima, igra se veliko finale valpovačkog kupa gdje će se sučeliti Zelčin i Valpovka.