Zelčin osmicom promarširao kroz Bizovac, bez pobjednika u Cretu, Podravac tijesno protiv Graničara

Zahuktava se situacija u 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac, a 17. kolo donijelo je nekoliko jako zanimljivih dvoboja. Ono što je obilježilo ovo kolo je strašna utakmica Zelčina u Bizovcu.

Oglas

Oglas

Podravac je svladao Graničar na domaćem terenu rezultatom 2:1. Pogotke vrijedne pobjede za domaćine zabio je Matej Pavin, a Toni Kovačević je uspio jedino smanjiti rezultat za goste.

Oglas

Mladost je u Črnkovcima svladala Dravu 4:1. Dvostruki strijelac bio je Armen Kunić, a još  po jedan su dodali Mihael Kupanovac i Valent Jelić. Ogromno vodstvo domaćina je jedino uspio smanjiti Ivan Skelac krajem susreta.

Beničanci su ostvarili sigurnu domaću pobjedu nad Sokolom rezultatom 2:0. Po jedan pogodak Ivana Davidovića i Ivora Lovoševića je bio dovoljan za 3 boda na stadionu Dolače.

Hrvatski Sokol ugostio je Bočkince, a gosti su bolje odigrali te su slavili 1:2. Bočkincima su nova 3 boda donijeli Petar Harkanovac i Adam Bočkinac, dok je smanjenje rezultata i konačnih 1:2 donio Luka Vidović.

Sloga je u Samatovcima u odličnom susretu svladala Dubravu 3:2. Jakov Petrinec je zabio dvaput, a Marko Tomaz jednom za odlične domaćine, dok dva pogotka Mateja Maričića nisu bila dovoljna Dubravi za izbjegavanje poraza.

Zelčin je gostovao u Bizovcu te su savršenom utakmicom svladali BSK Termiju 1:8. Četverostruki strijelac za goste bio je Ivan Magić, Željko Stanković je dodao dva, a po jednom su zabili Mario Magić i Boris Đurakić. Počasni pogodak domaćina djelo je Luke Skokića.

Tijesan susret odigrali su Hajdin i Omladinac, a završilo je s miroljubivih 2:2. Luka Kozina kod Hajdina i Marko Magušić kod Omladinca su postigli pogotke u ovom susretu.