/Ždrijeb elitnog kola za U-17 nogometnu reprezentaciju za EP 2019 ŽDRIJEB ELITNOG KOLA SMJESTIO HRVATSKU U-17 S ENGLESKOM
hrv hns u-17

Ždrijeb elitnog kola za U-17 nogometnu reprezentaciju za EP 2019 ŽDRIJEB ELITNOG KOLA SMJESTIO HRVATSKU U-17 S ENGLESKOM

U ždrijebu drugog kvalifikacijskog kruga za Europsko prvenstvo U-17, koji je održan u četvrtak, suparnike je doznala i hrvatska reprezentacija.

Nakon uspješnog prolaska kroz Kvalifikacijsko kolo, protiv Italije, Armenije i Andore, Hrvatska U-17 dočekala je ždrijeb Elitnog kola.

Kuglice su odredile da će se Hrvatska za plasman na završni turnir boriti s Engleskom, Danskom i Švicarskom u Skupini 3, a vizu za Europsko prvenstvo osigurat će svi pobjednici skupina i sedam najboljih drugoplasiranih momčadi.

Domaćin Skupine 3 bit će Danska od 21. do 27. ožujka 2019. godine, a završnica europske smotre bit će odigrana od 3. do 19. svibnja u Republici Irskoj.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.